VIDEO. Bătaie în tramvai, din cauza manelelor

de Carla Popa , 04 mai 2016 - stire actualizata la ora 09:13, 05 mai 2016
VIDEO. Bătaie în tramvai, din cauza manelelor

Patru tineri s-au bătut în tramvaiul 41 din Bucureşti, pentru că doi dintre ei ascultau manele şi nu au vrut să de muzica mai încet, Poliţia Capitalei a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce un martor a postat un clip cu scandalul pe Facebook.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei anunţă, miercuri, că s-au autosesizat în cazul celor patru tineri surprinşi într-un vagon al tramvaiului 41, în timp ce se băteau după ce iniţial s-au certat pe motiv că doi dintre ei, cetăţeni de etnie romă, ascultau manele. Astfel, la nivelul instituţiei a fost deschis un dosar penal în care se fac acum cercetări pentru fapte de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Potrivit Mediafax, reprezentanţii Poliţiei Capitalei le „recomandă persoanelor implicate în incidentul violent să se prezinte la sediul Brigăzii pentru transport public de suprafaţă pentu lămurirea situaţiei”.

O femeie din Capitală a surprins incidentul, miercuri dimineaţă, cu telefonul mobil şi a postat imaginile pe Facebook. Pe clip se poate observa cum un băiat şi o fată de etnie romă ascultau manele pe telefon în tramvai. Alţi doi călători le-au cerut să dea muzica mai încet. Tinerii au refuzat şi au început să ameninţe: ”Stai acolo în scaunul tău. Stai cuminte acolo, că altfel ţi-o iei. Nu te mai da cocoş, stai liniştit, nu te mai agita”, a spus unul dintre tineri.

Cei doi călători care au cerut ca muzica să fie dată mai încet au sărit apoi la bătaie, cu pumnii şi picioarele. Pe înregistrare se aude la un moment dat cum unul dintre tineri ţipă: „Au, mi-ai rupt mâna”.

Comentarii

 • Nu manele se aud, ci LĂLĂIELI ARRĂBEȘTI !

  05 mai 2016 18:18

  Seamănă cu manelele turko-țigănești, că-s tot orientale, dar să nu faceți confuzii. Pentru ca să vă intre în cap că islamizarea perversă vă vine pe mai multe căi, nu numai prin cote obligatorii de musulmani trimiși de Komisiya Europenisă și prin moschei națioanale ilician-băsist-pontist-iohănniste, ci și mediatice prin "Samir"-i tuciurii obraznici de genul ăstora din tramvaie !

  raspunde comentariului
 • tupeu si nesimtire

  05 mai 2016 15:08

  Politia statului de drept nu e deranjata iar doi calatori minoritari fac pe justitiarii.

  raspunde comentariului
 • Meliția miticească să-i caute pe interlopii Guță jr. și Palesică, nu pe ăștia doi care au făcut ordine cu țiganii în mijlocul de transport public !

  05 mai 2016 12:25

  Există vre-o plângere scrisă, ca să facă Meliția paradă de "atenția" ei ?

  raspunde comentariului
 • viorel1916

  05 mai 2016 10:47

  Nu hotarat bataii,n-are nici-un efect..Singurul leacpt societate este retinerea imediata si urgrnt interdictia accesului i n Bucuresti si alte localitati,asociata dupa caz cu CASTRAREA si EUTANASIEREA

  raspunde comentariului
 • fb

  05 mai 2016 10:23

  Rominii s-au saturat in sfirsit de manele?!.Pina nu demult le gustau din plin. Rasunau pietele taranesti si barurile din centrul Aradului cu 'Pe la spate, pe la spate'

  raspunde comentariului
  • harap alb

   05 mai 2016 15:12

   serios ? pai ... nu ma mira, ca la arad si primarul e ...cam altfel, cam ca fostul de la sectorul V

   raspunde comentariului
 • Omu cu trombonu tare

  05 mai 2016 2:38
 • florin

  05 mai 2016 0:43

  Bai, ONG-urile cu discriminarea, nu-i luati voi acasa sa-i integrati putin pe tuciuriii astia ? Astora nu avem noi voie nici sa le spunem pe nume, ba ?

  raspunde comentariului
 • traiasca kitschul si maneaua

  04 mai 2016 23:55

  cocalarul roman, sanki rrom e prezent pretutindeni, in parlament, tramvai, cluburi, scpala ori biserica.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design