11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFOTO. Un turist ce pleca spre Bucureşti a fost prins pe aeroportul...

FOTO. Un turist ce pleca spre Bucureşti a fost prins pe aeroportul din Boston cu un homar uriaș și viu în bagaje

Serviciile de securitate de la aeroportul Logan Internațional din Boston au depistat recent printre bagajele unui pasager un homar viu de 9 kg. Bagajele aparțineau unui rezident american din Europa de Est, cel mai probabil din România, și care avea bilet la compania Air France, pe ruta Boston-București, cu escală la Paris.

Michael McCarthy, purtătorul de cuvânt al Administrației pentru Securitatea Transporturilor, a precizat că homarul găsit duminică în bagajele acestui pasager este cel mai mare pe care l-a văzut vreodată. Imaginile cu homarul viu au fost transmise de agențiile de presă din toată lumea.

Destul de ciudat este faptul că acest tip de crustacee sunt permise a fi luate în cala avioanelor, dar numai în anumite condiții de transport. Organizația științifică TSA a menţionat că este permis ca o langustă vie să fie transportată în siguranță numai  într-un "recipient transparent din plastic, rezistent la lovituri și care să păstreze lichidul intact pe perioada transportului".

Problema homarului uriaș era că acesta fusese închis confortabil, dar într-o pungă de plastic rece, în loc să fie într-un recipient transparent cu lichid și rezistent.

McCarthy a afirmat că "a colaborat destul de bine cu proprietarul homarului în timpul procesului de screening"  şi a postat fotografia uriașului homar pe Twitter, iar oamenii au pus o mulțime de întrebări despre viitorul crustaceului.

Serviciul de Securitate al aeroportului din Boston nu a dorit să spună nici un cuvânt despre destinația finală a homarului.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă