6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUn mecanic a rămas blocat în interiorul unui bancomat. A fost scos...

Un mecanic a rămas blocat în interiorul unui bancomat. A fost scos de polițiști

Un polițist din statul american Texas a răspuns unui solicitări neobișnuite de ajutor, după ce un trecător a sunat la numărul unic de urgență 911, informează vineri UPI citată de Agerpres.

Trecătorul a anunțat că prin fanta de eliberare a chitanțelor unui bancomat iese un bilet în care o persoană anunță că este blocată în incinta din spatele aparatului.

Incidentul s-a produs miercuri, la filiala Bank of America din Corpus Cristi.

Polițistul Richard OIden a declarat pentru KRIS-TV că a ajuns la fața locului după ce reparatorul a reușit să strecoare în exterior un bilet cu mesajul: "Vă rog, ajutați-mă. Sunt blocat aici și nu am telefonul la mine. Vă rog, sunați-l pe șeful meu".

La început, polițistul Olden a crezut că cineva încearcă să-i facă o farsă. Apoi a auzit o voce slabă venind dinspre bancomat și și-a dat seama că cineva este înăuntru.

Reparatorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a intrat în camera în care se afla bancomatul pentru a repara o broască defectă. Din nefericire, a reușit să se închidă înăuntru și își lăsase celularul în mașină, ceea ce a făcut să-i fie imposibil să solicite altfel ajutor, relatează Corpus Christi Caller Times.

Bărbatul a strecurat mai multe bilete în bancomat, dar clienții anteriori ori nu le-au observat, ori le-au ignorat pentru că au crezut că este vorba despre o glumă.

Când polițiștii și-au dat seama ce s-a întâmplat, au spart ușa de la camera de securitate și l-au scos pe bărbat din interior.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă