10.9 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSpecialColectiv. Povestea tragică a celei de-a 61-a victime care a pierdut lupta...

Colectiv. Povestea tragică a celei de-a 61-a victime care a pierdut lupta pentru viaţă

Cea de-a 61-a persoană care şi-a pierdut viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv a fost Ioana Raluca Pănculescu, un psiholog din Bucureşti, în vârstă de 36 de ani, potrivit Mediafax. 

Deschide’i galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Ioana Raluca Pănculescu.

Pentru că „Goodbye to Gravity” era una din formaţiile sale preferate, femeia a mers în clubul Colectiv cu mai mulţi prieteni pentru lansarea albumului “Mantras of War”. 

Ea a studiat Psihoterapie la Asociaţia de Consiliere şi Psihoterapie Psihanalitică Bucureşti, între anii 2010 şi 2014.

Pănculescu a fost elevă la Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din Capitală. 

Tânăra a fost transportată, la jumătatea lunii noiembrie, cu un avion militar, la o clinică din Germania de la Spitalul Bagdasar Arseni. Anunţul a fost făcut de familia tinerei şi confirmat de Ministerul Sănătăţii.

Ioana Pănculescu era în stare foarte gravă, cu arsuri pe o mare parte din corp şi complicaţii digestive. Întrucât şi-a pierdut părinţii în urmă cu câţiva ani, ea a fost vegheată, la spital, de verii săi. De altfel, pentru ca familia să poată sta alături de ea în Germania, a fost lansată o campanie de strângere de fonduri.

Alte 22 de persoane rănite în incendiul de la finalul lunii octombrie, din clubul bucureştean Colectiv, continuă să fie internate în spitalele din Capitală, iar două se află în stare critică. 

Incendiul din clubul Colectiv a izbucnit în 30 octombrie, în timpul concertului rock al formaţiei “Goodbye to Gravity”, care îşi lansa albumul “Mantras of War”. 

Cele mai citite

Un avion TAROM a fost lovit de trăsnet. Niciun om nu a fost rănit

Un avion al Companiei TAROM cu pasageri la bord, care urma să realizeze un zbor București - Chișinău, a fost lovit de trăsnet. Accidentul s-a...

Se schimbă legea RCA. Șoferii vor primi amenzi de 10.000 de lei

Șoferilor li se pregătesc noi amenzi ce vor fi adoptate în Parlament. Este vorba despre amenzi mai mari pentru cei care nu dețin polițe...

O femeie din Republica Moldova și soțul ei rus au fost uciși în atacul de la Moscova

O femeie originară din Republica Moldova a fost ucisă în atacul terorist care s-a produs la Moscova în seara de 22 martie 2024. Confirmarea acestui...
Ultima oră
Pe aceeași temă