4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialSting şi soţia şi-au deschis magazin de produse bio în Toscana

Sting şi soţia şi-au deschis magazin de produse bio în Toscana

Starul britanic Sting şi Trudie Styler, soţia sa la fel de cunoscută, tocmai şi-au inaugurat un magazin alimentar numit Tenuta il Palagio pe proprietatea lor din Italia, la sud-est de Florenţa.

Ţi-l poţi imagina pe Sting la tejghea, vânzând ulei de măsline, vin, miere de acacia, legume şi salam? Toate sunt naturale, obţinute de pe domeniul său, Il Palagio, din Toscana.

Nu e prima dată când Sting se ocupă de aşa ceva, în septembrie 2009 artistul lansându-şi vinul de Toscana. Doar că până acum, artistul îşi trimitea produsele în magazinele din America şi Marea Britanie, inclusiv la Harrods, scrie Click!. De azi, fanii, turiştii şi vecinii din regiunea toscană îi pot cumpăra însă alimentele organice cultivate chiar lângă casa lui, pe cei 900 de acri ai proprietăţii.

La inaugurare a luat parte şi primarul din Figline Valdarno, cea mai apropiată localitate.

Sting a declarat că există o legătură strânsă între mâncarea bună şi muzica bună. “Dacă nu mănânc bine, nu pot să cânt,” a fost citat el în Corierre della Sera. Ce-i drept, înţelegem încă o dată cum de se menţin atât de bine Sting (58) şi soţia Trudie Styler (56).

De când au cumpărat proprietatea, cu 13 ani în urmă, familia a făcut numeroase renovări în îmbunătăţiri pentru că Trudie, celebrul său soţ şi fiica lor petrec aici foarte mult timp. Reşedinţa cuprinde o vilă încăpătoare, o piscină, o pădure cu şase iazuri, podgorie, măslini şi un vechi hambar transformat într-un modern studiou de înregistrări. Vreo 15 localnici sunt angajaţi pentru muncile agricole.

 

 

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă