20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialSfaturi pentru agatat, pe Twitter

Sfaturi pentru agatat, pe Twitter

Utilizatorii romani de Twitter au publicat, luni, o serie de "retete" pentru agatat, dupa ce o tema speciala – "#replicideagatat" – a fost lansata de unul dintre internauti, scrie Mediafax.

De la replici care sa impinga la exact contrariul, de tipul "Nu esti genul meu!" ori "mda, banuiesc ca ai un suflet mare si frumos!", la "Ai avut o copilarie fericita", "Imi stau bine sprancenele", "Stiu ca ma vrei" sau "ma duc la #recitiri, ne vedem dupa aia?", utilizatorii romani de Twitter s-au prins in joc si au oferit sfaturi mai mult sau mai putin serioase ori decente care sa garanteze "agatatul".

In acelasi timp, "Te fac un cico?" si "Hai sa iti arat colectia mea de discuri!" raman replici clasice, care au trecut de perioada comunista si au ajuns si la noua generatie.

Bineinteles, si cei mai populari bloggeri sau cele mai citite bloguri din Romania pot fi o scuza pentru a suscita interesul – "Sunt prieten cu @bobbyvoicuro pe Facebook (…)", "Buna, scriu pe adrianciubotaru.ro", "Citesti refresh.ro de esti asa fresh?" sau "@adihadean poate gati doar pentru noi doi".

Replicile ironice nu au lipsit din registrul celor care ar putea determina cealalta persoana sa reactioneze: "Crezi in dragoste la prima vedere sau e nevoie sa mai trec odata?", "Prietenii mei imi spun ca am fata de traficant de droguri. Tu ce crezi?", "Got milk ?", "Te fac o liniuta", "Vezi ca-i cineva in spatele tau care se da la tine", "Ai cont de hi5? Adauga-ma pe Facebook? Da-mi mess-ul tau!".

Au fost publicate si cateva replici mai fara perdea, cum ar fi: "La mine sau la mine? Ca am mai multe case", "Mie imi place mai mult deasupra!", "Buna, esti buna!" sau "Vrei sa vii pe la noi sa ne jucam pe Wii? Si daca treci pe langa benzinarie, iei tu si niste prezervative?".

Nici dulcegariile nu lipsesc, pentru ca "vorba dulce" are mereu efect: "Vrei sa ne dam follow pentru tot restul vietii?", "Te stiu pentru ca sunt fan Miss World", "Ai cumva o harta? Cred ca m-am pierdut in ochii tai", "How you doin'?" (probabil in stilul lui Joey din "Friends") ori "Stii… semeni leit cu viitoarea mea prietena" sau "Cafea? Ceai? Capsuni? Eu?".

Nu au lipsit nici replici de tipul "Buna, sunt… stii cine sunt, nu?", care atrage raspunsuri variate, inclusiv "Buna, sunt un tip disperat".

Concluzia e simpla, trasa tot pe Twitter: "Practic nu exista #replicideagatat, conteaza doar sa spargi gheata si apoi fiecare se descurca cum poate".

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...
Ultima oră
Pe aceeași temă