Sfârșitul lumii vine pe 23 septembrie 2017? Ce zice NASA

de Teodora Cimpoi , 23 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 09:46, 23 septembrie 2017
Sfârșitul lumii vine pe 23 septembrie 2017? Ce zice NASA

Diverşi oameni prezic că sfârşitul lumii va veni pe 23 septembrie 2017, când o altă planetă va intra în coliziune cu Pământul.

Unul dintre susţinătorii cei mai înfocaţi ai acestei teorii este David Meade, „astrolog amator şi numerolog creştin”, dar şi „specialist în cercetare şi investigaţii”, care a studiat alinierea planetelor în comparaţie cu unele versete din Biblie, această analiză conducându-l la aceste predicţii, scrie Washington Post, citat de Mediafax

Meade crede că Apocalipsa va începe pe 23 septembrie, cu un semn măreţ din Rai, despre care este scris în Biblie şi care se corelează, aparent, cu răsăritul lunii la baza Constelaţiei Fecioarei.

Planteta despre care se vorbeste, Niburu, nu există, aşa că nu va exista nicio ciocnire, anunţă NASA, pe site-ul www.nasa.gov, publicând o actualizare recentă cu privire la această teorie. Cei de la NASA au infirmat teoria cunoscută drept „mişcarea apocaliptică Niburu” şi în 2012. În articolul intitulat „Beyond 2012: Why The World Didn't End”, specialiștii spun că povestea planetei Niburu circulă de câțiva ani și e periodic reciclată în noi povești apocaliptice. 

Comentarii

 • Toma

  23 septembrie 2017 22:44

  Planeta Nibiru există într-adevăr , ntr-un univers paralel , problema este că se știe luna și ziua dar nu se poate afla anul coliziunii cu universul paralel.

  raspunde comentariului
 • Manole

  23 septembrie 2017 14:44

  Sa ma pupe in chuur David.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design