Roger Federer, un shot de tequila la Oscar

de Carla Popa , 29 februarie 2016 - stire actualizata la ora 19:07, 29 februarie 2016
Roger Federer, un shot de tequila la Oscar

Prezent la ceremonia Oscarurilor, tenismanul elveţian Roger Federer a răspuns provocării de a bea un shot de tequila, lucru care nu-i stă în obicei, scrie L'Equipe, potrivit Agerpres
Invitat la ceremonia Oscarurilor de puternicul producător Harvey Weinstein, Roger Federer a decis să profite astfel de sejurul său la Hollywood. Înainte de ceremonie, când se plimba pe covorul roşu, el a fost abordat de Guillermo, unul din personajele obişnuite ale emisiunii lui Jimmy Kimmel (una dintre cele mai populare show-uri din Statele Unite). Guillermo are misiunea de a pune celebrităţile în situaţii neobişnuite şi inconfortabile. 

Aşa s-a întâmplat şi cu tenismanul elveţian, care a fost îndemnat să bea un păhărel mic (un shot) de tequila, sec. ''Uau, nu mă aşteptam la asta'', a reacţionat Federer strâmbându-se, imediat după ce a băut şi a închinat ''pentru locul de nr. 1 mondial''. Federer, în continuare convalescent după operaţia suferită acum aproape o lună la un genunchi şi forfait pentru turneul de la Indian Wells, nu a fost singurul reprezentant al lumii tenisului, Serena Williams şi Maria Şarapova petrecându-şi şi ele weekend-ul la Hollywood. 

Comentarii

  • Gica Paunescu

    04 martie 2016 16:15

    I-a cerut sa arate faptul ca este si el om care, din cand in cand, ia o dusca . Iar Federer, care chiar crede ca este doar un om e-adevarat, si-un foarte mare tenismen, poate cel mai cel... de pana acum a ,,tras'' un shot, care l-a cam strambat, si-atat. Restul ar fi cancan, dac-am mai continua sa interpretam gestul sau, nu credeti ? Credeti ca reuseste Nadal sa castige la Roland Garros anul acesta ? ca tot vorbiram despre Federer .Si apropo, ,, shot'' - ul are capacitatea de 25 ori de 50 de mililitri ? Ca la birtul nostru satesc i-ar zice cinzeaca, oripoate semi-cinzeaca !

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design