10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialRegretata Carrie Fisher, Leia din Star Wars, nu va apărea în episodul...

Regretata Carrie Fisher, Leia din Star Wars, nu va apărea în episodul IX

Regretata actriță Carrie Fisher va putea fi însă văzută în episodul VIII care va fi lansat la sfârșitul acestui an.

"Din păcate, Carrie nu va fi în episodul al IX-lea. Vom vedea o mulțime de scene cu ea în episodul al VIII-lea, ceea ce e minunat", a spus președinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy, pentru ABC în cadrul Convenției Star Wars Celebration desfășurată în această perioadă în Orlando, Statele Unite, a informat EFE.

Kennedy a contrazis astfel declarațiile fratelui lui Carrie Fisher, Todd Fisher, care a sugerat săptămâna trecută ziarului New York Daily News că Fisher va juca în episodul al IX-lea, despre care se crede că va fi ultima parte a seriei "Star Wars". "Probabil a făcut o confuzie", a precizat Kennedy.

Actrița Carrie Fisher a jucat scenele din episodul al VIII-lea, "Star Wars: The Last Jedi", înainte de decesul său, în decembrie, la 60 de ani, în urma unui infarct.

 

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă