Pauza de masă, înlocuită cu pauză de sex într-un orășel din Suedia

de Alex Mihăilescu , 23 februarie 2017 - stire actualizata la ora 13:54, 23 februarie 2017
Pauza de masă, înlocuită cu pauză de sex într-un orășel din Suedia

Un consilier din Suedia este de părere că angajații ar fi mult mai eficienți dacă, în locul pauzei de masă, ar avea o pauză de sex, transmite AFP. El chiar a propus o lege în acest sens, și a declarat că nu vede de ar putea să nu fie acceptată o astfel de reglementare.

Suedezii din orașul Overtornea ar putea primi o oră liberă de la locul de muncă pentru a face sex cu partenerii lor. Așa sună propunerea unui consilier local ce susține că măsura ar putea duce la îmbunătățirea relațiilor personale și la creșterea productivității muncii.

"Sunt mai multe studii care arată că sexul este bun pentru sănătate", a declarat Per-Erik Muskos, politicianul de 42 de ani, ce a făcut propunerea respectivă.

El spune că, în societatea actuală, productivitatea muncii a scăzut din cauza faptului că partenerii nu au mai avut suficient timp pentru relații intime. În același timp, politicianul recunoaște că angajații nu pot fi verificați dacă ora aceea chiar o vor folosi pentru relațiile sexuale cu partenerii sau pentru alte activități.

 

 

Comentarii

 • Sawe Sweden

  25 februarie 2017 17:01

  Consilierul mai poate sa propuna si o lege care sa legalizeze violul ca si asa sunt campioni ,in felul asta nu ar mai fi nevoiti sa minta.Pacat, ca astia isi bat joc de ce au construit altii inaintea lor.

  raspunde comentariului
 • Nicolae

  23 februarie 2017 10:04
 • fuckarescu mitica

  22 februarie 2017 17:39

  asa ,mai vii de acasa ! Pauza de masa ne-ar face sa lucram si peste program si gratis ! Avantaje ? creste productivitatea,indicele demografic ,dispar depresiile , lumea se intoarce mai fericita de la slujbe ,creste armonia in familie si dispar divorturile ! Personal, sant corist la o biserica mare si impreuna cu colegele si colegii cantareti muncim mult ! O pauza cu putin fitnis ar fi binecuvantata ! Dă Doamne !

  raspunde comentariului
 • Se

  22 februarie 2017 16:40

  Creiere aflate in putrefactie.PENIBLII....!!!!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design