12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPărinţii Mădălinei Manole îl dau în judecată pe Petru Mircea

Părinţii Mădălinei Manole îl dau în judecată pe Petru Mircea

Părinţii Mădălinei Manole au depus, la Judecătoria Buftea, actele pentru procesul de încredinţare a fiului cântăreţei, potrivit ziare.com.

Prin avocatul Bogdan Bărbuceanu, tatăl Mădălinei, Ion Manole, a declarat pentru Ring: “Am depus actele pentru procesul de încredinţare a minorului la Judecătoria Buftea. Aşteptăm citaţia să ne prezentăm în instanţa”.

Odată cu fiul său acesta poate pierde şi moştenirea micuţului, mai exact trei sferturi din averea cântăreţei care în mod legal îi revine lui Petru Mircea Jr.

Pe de-o parte, Petru Mircea Jr, moştenitor a trei sferturi din averea mamei sale, va trebui să fie reprezentat de un curator aprobat de autoritatea tutelară ori de câte ori tatăl doreşte să facă tranzacţii imobiliare sau să scoată bani din cont.

Pe de altă parte, parinţii Mădălinei cer încredinţarea minorului şi, nu în ultimul rând, vor cere un test de paternitate care îl va obliga pe Petru Mircea să demonstreze că e tatăl biologic al fiului Mădălinei.

 

 

Cele mai citite

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

România are un stand la expoziția economică din Kazahstan

România are, în premieră, un stand la expoziția economică din Kazahstan, anunță Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din România. "România, promovată în premieră la Almaty,...

Ruptură totală între Ciolacu și Piedone: Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Ciolacu îi transmise joi lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă