Oana Niculescu Mizil l-a aşteptat pe Băsescu îmbrăcată în zeghe, la Parlament

de Rl online , 21 septembrie 2010
Oana Niculescu Mizil l-a așteptat pe Băsescu îmbrăcată în zeghe, la Parlament
Deputatul PSD, Oana Niculescu Mizil, l-a aşteptat, marţi, în faţa Camerei Deputaţilor pe şeful statului, Traian Băsescu, îmbrăcată în zeghe, în semn de protest faţă de '”rauda de la votul Legii pensiilor”, transmite Agerpres.

 

”Sunt prizonier în propria ţără, sunt prizonier în propriul Parlament. Sunt deputat la primul mandat şi nu am auzit aşa ceva în cei 20 de ani de aşa-zisă democraţie în această ţară. Nu accept ca şase milioane de oameni, şase milioane de români pensionari să fie îngenuncheaţi prin fraudă”, a spus deputatul social-democrat.

Ea a adăugat că vrea să-l întrebe pe şeful statului de ce vrea să îngenuncheze o ţară întreagă şi care este scopul acţiunilor sale în acest sens.

Deputatul a adăugat că costumul de deţinut pe care l-a purtat este unul de la Penitenciarul Jilava.

Şeful statului a remarcat-o pe social-democrată, căreia i-a adresat câteva cuvinte, în glumă, în timp ce trecea pe holurile Palatului Parlamentului.

"Chiar credeţi că era nevoie de acest circ, doamnă?".

Oana Mizil a mers după Traian Băsescu în sala de plen, replicându-i: "Vreau doar să fiţi un bun român, domnule preşedinte".

Preşedintele Traian Băsescu se adresează plenului Parlamentului, pe probleme de politică internă, acesta fiind primul mesaj rostit de către şeful statului în plenul reunit al celor două Camere în cel de-al doilea mandat al său.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design