O ipoteză şocantă a isterizat SUA. 25 de sfaturi pentru a supravieţui invaziei de ZOMBIE

de Moise Marinescu , 14 mai 2013

Suntem siguri că o parte dintre voi s-a gândit, deja, la şansele de supravieţuire în cazul unei apocalipse cu zombie, mai ales după ce ştirile privind invazia, într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat, a “morţilor-vii” au început să circule de colo-colo pe Internet. Sau ne înşelăm?

În urmă cu doi ani, în luna mai a anului 2011, Centrul american pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) a şocat întreaga Americă după ce a publicat, în mediul online, o serie de sfaturi pentru oamenii care ar putea fi atacaţi de zombie.

Conform huffingtonpost.com, site-ul CDC pe care a fost postat articolul intitulat “Preparedness 101: Zombie Apocalypse” nu a funcţionat o bună perioadă de timp, deoarece serverele au picat din cauza traficului mult prea mare.

Citeşte şi FOTO: Cum arată cei mai HIDOŞI peşti din lume. Ce aţi face dacă i-aţi vedea?

Conform site-ului oficial al Centrului, care este o agenţie federală americană aflată în subordonarea Departamentului de Sănătate Umană, cuvântul “zombie” are origini voodoo în Haiti şi în New Orleans.

“Deşi semnificaţia cuvântului s-a schimbat de-a lungul timpului, el se referă la cadavre umane care sunt readuse la viaţă în mod misterios pentru a servi forţelor malefice”, conform cdc.gov.

Şi cum producţiile cu buget ridicat de la Hollywood au pregătit terenul pentru o isterie de masă, Internetul s-a umplut de link-uri şi share-uri privind ceea ce mulţi considerau ca fiind opinia oficială a guvernului american. În secolul XXI, oamenii sunt foarte superstiţioşi. Vânzarea de bâte de baseball, lanterne şi drujbe a crescut semnificativ, iar comerţul cu usturoi şi ţăruşi de argint a intrat într-un con de umbră.

Nici cei de la list25.com nu s-au lăsat mai prejos şi au postat un articol în care ne spun care sunt cele 25 de lucruri de care ai nevoie pentru a supravieţui în cazul unei apocalipse îmbibate de zombie. Despre ce este vorba, aflaţi din galeria foto de mai sus. Sunteţi gata?

TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna mai:

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design