22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialO ipoteză şocantă a isterizat SUA. 25 de sfaturi pentru a supravieţui...

O ipoteză şocantă a isterizat SUA. 25 de sfaturi pentru a supravieţui invaziei de ZOMBIE

Suntem siguri că o parte dintre voi s-a gândit, deja, la şansele de supravieţuire în cazul unei apocalipse cu zombie, mai ales după ce ştirile privind invazia, într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat, a “morţilor-vii” au început să circule de colo-colo pe Internet. Sau ne înşelăm?

În urmă cu doi ani, în luna mai a anului 2011, Centrul american pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) a şocat întreaga Americă după ce a publicat, în mediul online, o serie de sfaturi pentru oamenii care ar putea fi atacaţi de zombie.

Conform huffingtonpost.com, site-ul CDC pe care a fost postat articolul intitulat “Preparedness 101: Zombie Apocalypse” nu a funcţionat o bună perioadă de timp, deoarece serverele au picat din cauza traficului mult prea mare.

Citeşte şi FOTO: Cum arată cei mai HIDOŞI peşti din lume. Ce aţi face dacă i-aţi vedea?

Conform site-ului oficial al Centrului, care este o agenţie federală americană aflată în subordonarea Departamentului de Sănătate Umană, cuvântul “zombie” are origini voodoo în Haiti şi în New Orleans.

“Deşi semnificaţia cuvântului s-a schimbat de-a lungul timpului, el se referă la cadavre umane care sunt readuse la viaţă în mod misterios pentru a servi forţelor malefice”, conform cdc.gov.

Şi cum producţiile cu buget ridicat de la Hollywood au pregătit terenul pentru o isterie de masă, Internetul s-a umplut de link-uri şi share-uri privind ceea ce mulţi considerau ca fiind opinia oficială a guvernului american. În secolul XXI, oamenii sunt foarte superstiţioşi. Vânzarea de bâte de baseball, lanterne şi drujbe a crescut semnificativ, iar comerţul cu usturoi şi ţăruşi de argint a intrat într-un con de umbră.

Nici cei de la list25.com nu s-au lăsat mai prejos şi au postat un articol în care ne spun care sunt cele 25 de lucruri de care ai nevoie pentru a supravieţui în cazul unei apocalipse îmbibate de zombie. Despre ce este vorba, aflaţi din galeria foto de mai sus. Sunteţi gata?

TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna mai:

Cele mai citite

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...
Ultima oră
Pe aceeași temă