NASA a scos la concurs postul de „responsabil pentru protecția planetară”. Pentru un salariu de 15.000 USD/lună, trebuie să ne apere de extratereștii

de Marian Garleanu , 03 august 2017 - stire actualizata la ora 14:39, 03 august 2017
NASA a scos la concurs postul de „responsabil pentru protecția planetară”. Pentru un salariu de 15.000 USD/lună, trebuie să ne apere de extratereștii

Persoana care se va angaja pe postul de „Planetary Protection Officer”, scos la concurs chiar de către NASA, va avea în fișa postului responsabilitatea de a proteja Pământului împotriva extratereştrilor, dar şi sarcina să apere şi alte planete de invazia oamenilor. NASA oferă şi un salariu substanţial. Cel care va fi ales pentru această misiune va câştiga între 124.000 şi 187.000 de dolari pe an, adică în jur de 15.000 de dolari pe lună.

Candidatul pentru acest post de adevărat gardian al Galaxiei trebuie să fie permanent disponibil pentru „călătorii frecvente” şi să fie la curent cu ultimele noutăţi în ceea ce priveşte posibilele riscuri de contaminare organică şi biologică. Totodată, gardianul va veghea cu atenţie activitatea robotică desfăşurată de oameni în spaţiu.

Contractul de muncă este determinat şi se întinde pe o perioadă de trei ani, cu o posibilă prelungire până la cinci ani, se mai precizează în job description –ul postului.

Agenția Spațială Americană (NASA) precizează că acest job este în conformitate cu Tratatul Spaţial semnat în 1967 între marile puteri ale lumii (USA, URSS și Marea Britanie), tratat care pledează printre altele pentru explorarea cosmică a altor planete încercând să se evite ”contaminarea” acestora şi să prevină ”schimbările aduse Terrei prin introducerea unor materiale de natură extraterestră”.

Potrivit cerinţelor acestei poziţii, ofiţerul de protecţie planetară este subordonat direct NASA şi trebuie să estimeze riscul de contaminare a altor planete, în timpul misiunilor spaţiale, dar să şi protejeze Pământul şi biosfera sa de vietăţile extraterestre.

Între 13.07.2017 și 14.08. 2017 doritorii își pot depune dosarele la cartierul general al NASA pentru postul de ”Planetary Protection Officer”  - ofițer pentru protecția planetară.

Comentarii

 • Pungasu

  04 august 2017 9:03

  Buna stirea despre NASADar despre judetul Vrancea si Palatul Copiilor din Focsani furat si abandonat nu va intereseaza o analiza? Negulescu de la Cultura a zis ca nu poate face nimic fara o plangereDar cine face plangerea ?Probe sunt destule Astfel din cercetari a rezultat ca imobilul din strada Cuza Voda nr 6 fost 36,fost 30 a fost cumparat in anul 1920 de catre Banca de Scont a Romaniei , conform actului autentificat la nr 698 din 10 martie si nationalizat pe baza Decretului 921950 in dreptul proprietarului, bineinteles ca, tot Banca de Scont a Romaniei-A se vedea Decretul nr. 921950 pentru nationalizarea unor imobile actualizat ...httpslege5.roGratuit...decretul-nr-92-1950-pentru-nationalizarea-unor-imobile LISTA Imobilelor NationalizateIn ceea ce priveste imobilul de pe strada Cuza Voda nr 4,fost 34, fost 32, fost 28 . acesta a fost cumparat de catre Elena si General Dr. Macridescu conform actului de vanzare cumparare autentificat de Tribunalul Putna si transcris sub nr. 540 din 25 februarie 1919. Douazeci si trei de ani mai tarziu , la 20 februarie 1942, cu nr. de autentificare 4420 al Tribunalului Ilfov -Sectia Notariat, ..............mostenitoarele legitime, descendente ale defunctilor mentionati mai sus au vandut de veci si in mod irevocabil, libere si nesilite de nimeni Statului Roman -Ministerului Agriculturii si Domeniilor si au primit in numerar si in intregime pretul , declarandu- se multumite ....Statul Roman -Ministerul Agriculturii si Domeniilor declara ca a cumparat imobilul din Focsani, str Cuza Voda, nr 32 , asa cum a fost determinat mai sus si a platit in numerar si in intregime pretul ........ In ceea ce priveste nationalizarea imobilului cu pricina , este evident ca nu a mai avut loc de vreme ce fostele proprietare l-au vandut unei institutii centrale a Statului Roman , astfel ca nici nu figureaza in cadrul anexelor Decretului 921950 DECI NU TREBUIA RETROCEDAT NIMIC , DAR S- A DAT TOTUL

  raspunde comentariului
 • Grigore

  03 august 2017 15:59

  Extraterestii ?? Ce-s astia? Poate extraterestri. ..

  raspunde comentariului
 • Parjoala

  03 august 2017 15:09

  Cu problema ca asa te adoarme ca uiti tot.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design