Meteo: Prognoza pe lunile octombrie, noiembrie şi decembrie

de Rl online , 03 octombrie 2010
Meteo:Prognoza pe lunile octombrie, noiembrie ÅŸi decembrie

Meteorologii anunţă temperaturi de peste 25 de grade în a doua jumătate a lunii octombrie şi vreme bună la începutul lui noiembrie. De la jumătatea lui noiembrie vine însă iarna, scrie realitatea.net.

Luna octombrie a venit cu frig, dar temperaturile maxime vor putea depăşi 25 de grade, mai ales în zonele estice, în a doua parte a lunii. Noaptea temperaturile minime pot coborî sub -5 gade în depresiunile din nordul şi centrul ţării unde va fi favorizată producerea brumei. Ploile se vor apropia de limitele normale.

La început, luna noiembrie îşi va păstra caracteristicile de toamnă. Maximele vor depăşi 20 de grade, în timp ce mercurul termometrelor ar putea ajunge la -10 grade noaptea , mai ales în depresiuni. Spre finalul lunii va cădea lapoviţă şi ninsoare, iar în nopţile senine temperaturile vor scădea sub zero grade chiar şi în zonele de podiş şi câmpie.

În decembrie vom avea parte de viscole şi de de ceaţă persistentă mai multe zile la rând în toate zonele de câmpie şi cele depresionare. Nopţile vor deveni geroase, temperatura va coborî chiar sub zece grade. În cele mai calde zile maximele pot depăşi 15 grade.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design