Intră, propune, votează - 10 oameni de valoare pentru Constanţa

de Advertorial , 06 decembrie 2011
isis

Asociaţia Clubul Isis organizează cea de-a doua ediţie a evenimentului „Zece Oameni de valoare pentru Constanţa", ce va avea loc pe data de 7 martie 2012. În cadrul proiectul ambiţios vor fi acordate distincţii personalităţilor care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfăşoară, se constituie în modele pentru societatea românească. Manifestarea reprezintă o recunoaştere publică a reuşitelor unora dintre cei mai valoroşi oameni ai ţării, care au contribuit la dezvoltarea oraşului - port Constanţa.

Ca şi la prima ediţie (martie 2011), evenimentul va urmări succesiunea a 10 categorii ce includ domenii care reflectă calitatea vieţii sociale din Constanţa.

Noutate. La cea de-a doua ediţie, publicul vine cu propunerile. Până la data de 31 decembrie 2011, toţi cei care doresc să facă propuneri trebuie să acceseze www.oamenidevaloare.ro. La 1 ianuarie 2012 va demara sesiunea de votare care se va încheia în prima zi a lunii martie. Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitaţi pagina online a evenimentului.

Constanţa recunoaşte valorile! Tu decizi nominalizările.

Intră pe www.oamenidevaloare.ro şi lansează propunerea ta pentru domeniile Medicină, Administraţie, Politică, Contribuţie la dezvoltarea societăţii, Academic, Lumea afacerilor, Cultură şi artă, Muzică şi divertisment, Sport, Mass-media.
Vino cu idei bune pentru viaţa oraşului şi te premiem. În cadrul campaniei, cetăţenii pot veni cu idei viabile care să contribuie la viaţa şi dezvoltarea oraşului, cu argumentări, soluţii şi motivaţii. Cele mai bune trei sugestii vor fi premiate cu premii în valoare de o mie de euro fiecare.


Recunoaştem performanţa, răsplătim excelenţa !
10 Oameni de valoare pentru Constanţa
O campanie Club Isis si Neptun Tv în parteneriat cu Telegraf, Agerpres, România Liberă şi Academia Caţavencu.

Propune pe www.oamenidevaloare.ro.

Un proiect susţinut de Isis - Spital Privat

Motto
Un oraş rămâne o simplă aşezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincţie. Oameni hotărâţi care şi-au construit cariere de excepţie în diverse domenii, care au înregistrat performanţe, care ne-au depăşit aşteptările. Oameni care fac cinste oraşului în care trăim şi care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiţi printre străini, apreciaţi de constănţeni.

Ex foto: Mohamed Zaher, manager general Isis Medical Center, şi primarul Radu Mazăre, unul dintre laureaţi galei de anul trecut

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design