Incident sângeros la Penitenciarul Slobozia. Un deţinut a fost atacat cu un obiect neobişnuit

de Iulia Iancu , 04 octombrie 2016 - stire actualizata la ora 10:15, 04 octombrie 2016
Incident sângeros la Penitenciarul Slobozia. Un deţinut a fost atacat cu un obiect neobişnuit

În penitenciarul Slobozia, un deţinut a fost înjunghiat în gât cu un obiect ascuţit ascuns într-un pix. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, informează săptămânalul local, Independent.

Incidentul s-a petrecut vineri, 30 septembrie, în apropierea unuia dintre punctele de supraveghere ale unităţii de detenţie Slobozia. 

Reprezentanţii penitenciarului au declarat că între victimă (22 de ani) şi agresor (29 de ani) nu există nicio legătură. Cei doi s-ar fi întâlnit întâmplător în zona punctului de supraveghere, iar atacatorul a profitat de neatenţia gardienilor şi l-a rănit pe tânărul de 22 de ani. 

În urma lovitorii, victima s-a prăbuşit la pământ, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Imediat ce starea sa a fost stabilizată, victima a fost transportată la Spitalul Penitenciar Rahova, pentru supraveghere medicală specializată. 

Potrivit sursei citate, deținutul rănit are 22 de ani și a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni pentru «distrugere», iar agresorul are 29 de ani și a fost condamnat la 2 ani și 2 luni, pentru «furt calificat». 

În aceste momente, la penitenciar se desfăşoară o anchetă pentru a se descoperi care a fost motivul acestui atac. Autorităţile fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de «vătămare corporală».

 

Loading...

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design