8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialGuy Ritchie infiinteaza o casa de discuri, pentru a ajuta o trupa...

Guy Ritchie infiinteaza o casa de discuri, pentru a ajuta o trupa de folk

Regizorul britanic Guy Ritchie, fostul sot al cantaretei Madonna, va fonda casa de discuri Punchbowl Records, pentru a sprijini grupul irlandez de folk The Punchbowl Band, care canta in pub-ul sau din Londra, potrivit presei de specialitate, citata de NewsIn.

Ritchie considera ca muzicienii din The Punchbowl Band, a caror trupa poarta numele pub-ului sau, au ceea ce trebuie pentru a avea succes si stiu cum sa se raporteze la public.

"E captivant sa ma aventurez in industria muzicala. E un domeniu dur, dar am vazut modul in care aceasta trupa se raporteaza la public. Are toate sansele sa fie placuta de publicul larg", a declarat cineastul cunoscut in special pentru filmele "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998) si "Snatch" (2000).

Printre fanii grupului se numara si Justin Timberlake, care a si cantat alaturi de ei. "A canta alaturi de ei a fost distractiv, cea mai mare distractie de care am avut vreodata parte fara o femeie", a spus cantaretul.

The Punchbowl Band, formata din Willy Barr, Brendan McAuley, Steve Mulhern si Daniel Gott, isi va lansa albumul de debut, numit "Journey", pe 1 martie, prin casa de discuri deschisa de Guy Ritchie, o filiala a Universal Records.

Casa de discuri nu este singurul proiect nou in care se implica regizorul britanic in 2010, acesta planuind, de asemenea, sa-si deschida o fabrica de bere. Ritchie a inregistrat deja, ca marci, numele unor beri pe care le va lansa – Bitta Ritchie, Punch Bowl Beers, Punch Bowl Ales si Ashcombe Ales.

Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Nicușor Dan cere bani pe internet, pe motiv că în acest mod ajuți Bucureștiul

Pe facebook a apărut o reclamă care ar fi plătită de Nicușor Dan, reclamă care le solicită românilor să doneze bani pentru Nicușor Dan,...
Ultima oră
Pe aceeași temă