Germania: 200 românce exploatate într-o reţea de bordeluri

de Rl online , 26 iulie 2010
Germania: 200 românce exploatate într-o rețea de bordeluri

 

Şase persoane au fost condamnate la diferite termene de închisoare sau la amenzi pentru gestionarea unui lanţ de bordeluri în care peste 200 de românce se prostituau în condiţii calificate de procurori drept muncă forţată, relatează publicaţia germană The Local, citată de Agerpres.

Clienţii lanţului 'Pussy Club', care activa în Stuttgart, Wuppertal, Heidelberg şi Schonefeld, erau atraşi cu oferta de a 'face sex cu toate femeile, oricât timp, oricât de des şi în orice fel' pentru o sumă de 70 până la 100 de euro pe zi.

Majoritatea femeilor care lucrau în reţeaua de bordeluri nu aveau permis de muncă.

Şase persoane implicate în administrarea cluburilor au fost arestate şi condamnate, vineri, de un tribunal din Stuttgart pentru trafic de persoane - 'patroana' legală a lanţului, o tânără de 27 de ani, la trei ani închisoare, o manageriţă de 26 de ani tot la trei ani, un bărbat de 30 de ani la doi ani şi 10 luni, alte două femei de 27 şi 22 de ani au primit pedepse cu suspendare şi încă un bărbat de 30 de ani a fost amendat.

Procurorii din Stuttgart investighează 32 de bărbaţi acuzaţi de trafic de persoane, arestaţi în Germania, Spania şi România şi consideraţi a fi organizatorii reţelei de bordeluri, adaugă sursa citată.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design