FOTO: Muzeu dedicat lui Charlie Chaplin, în Elveţia

de Carla Popa , 15 februarie 2016 - stire actualizata la ora 23:48, 15 februarie 2016

Un muzeu dedicat vieţii şi creaţiei cinematografice a lui Charlie Chaplin, care a locuit în ultimii 25 de ani ai vieţii în Elveţia, îşi va deschide porţile publicului în 17 aprilie, la Corsier-sur-Vevey, localitate de pe malul lacului Leman, a anunţat luni grupul de muzee Grevin, preluat de AFP, transmite Agerpres

Numit "Chaplin's World By Grevin", muzeul va fi deschis în anul celei de-a 127-a aniversări a naşterii artistului (1889-1977). Amenajat în localitatea în care a trăit Chaplin alături de soţie, Oona, şi cei opt copii ai lor, muzeul va avea două părţi: conacul Ban, casa restaurată a actorului, şi reconstituirea, într-o clădire separată, a unui studio hollywoodian, care le va permite vizitatorilor să intre în mediul artistic al lui Chaplin. 

Chaplin's World este al patrulea loc de divertisment dezvoltat de Grevin în lume. Grevin este o marcă a grupului francez Compagnie des Alpes, lider european în moduri de petrecere a timpului liber. Creată în 1989, Compagnie des Alpes gestionează în prezent 11 domenii schiabile şi 13 destinaţii de relaxare şi distracţii, cum ar fi Parcul Asterix, Walibi sau Futuroscop. Grupul a inaugurat Grevin Montreal în aprilie 2013, Grevin Praga în mai 2014 şi Grevin Seul în iulie 2015.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design