22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: Cele mai frumoase femei din armatele lumii. Vezi cât de frumoase...

FOTO: Cele mai frumoase femei din armatele lumii. Vezi cât de frumoase sunt româncele!

Deşi majoritatea femeilor din armată respectă acelaşi program de antrenamente de care au parte şi bărbaţii, multe dintre ele ar putea participa cu succes la orice concurs de frumuseţe dedicat civililor.

Thewondrous.com prezintă cele mai frumoase femei din armatele statelor lumii. Unele fotografii sunt inedite şi aproape toate par să se detaşeze de imaginea clasică a femeilor-soldat care şi-au pierdut feminitatea. Mai multe fotografii găsiţi aici.

Femeile au făcut parte din cadrul armatelor începând cu secolul 18, însă abia la sfârşitul anilor ’40 au fost recompensate ca atare şi considerate membre cu drepturi depline ale trupelor militare ale diferitelor state din lume.

În majoritatea ţărilor, femeile din cadrul armatei sunt incluse în domenii precum cel logistic, medical sau administrativ, existând o mare reticenţă în a plasa femeile pe posturi care presupun contactul cu inamicul.

Armata este obligatorie pentru femei în câteva state din lume: China, Eritrea, Israel, Libia, Malaezia, Coreea de Nord, Peru şi Taiwan. În 2002, Suedia a luat în calcul recrutarea femeilor în armată pe motiv că excluderea lor se împotriveşte ideii de egalitate între sexe, relatează cbc.ca.

Cele mai citite

Primirea României în Schengen este prezentată de Comisia Europeană drept “recomandare” pentru anul 2025

Comisia Europeană recomandă Consiliului UE, cu privire la situația Spațiului Schengen, "să ia o decizie finală și să stabilească o dată adecvată pentru ridicarea...

În această săptămână aflăm finalistele Cupei României. Avancronica celor două partide

În această săptămână sunt programate cele două meciuri din semifinalele Cupei României. Pentru un loc în ultimul act al competiției Corvinul Hunedoara se va...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă