FOTO: Cele mai frumoase femei din armatele lumii. Vezi cât de frumoase sunt româncele!

de Andrei Stanca , 07 februarie 2012

Deşi majoritatea femeilor din armată respectă acelaşi program de antrenamente de care au parte şi bărbaţii, multe dintre ele ar putea participa cu succes la orice concurs de frumuseţe dedicat civililor.

Thewondrous.com prezintă cele mai frumoase femei din armatele statelor lumii. Unele fotografii sunt inedite şi aproape toate par să se detaşeze de imaginea clasică a femeilor-soldat care şi-au pierdut feminitatea. Mai multe fotografii găsiţi aici.

Femeile au făcut parte din cadrul armatelor începând cu secolul 18, însă abia la sfârşitul anilor '40 au fost recompensate ca atare şi considerate membre cu drepturi depline ale trupelor militare ale diferitelor state din lume.

În majoritatea ţărilor, femeile din cadrul armatei sunt incluse în domenii precum cel logistic, medical sau administrativ, existând o mare reticenţă în a plasa femeile pe posturi care presupun contactul cu inamicul.

Armata este obligatorie pentru femei în câteva state din lume: China, Eritrea, Israel, Libia, Malaezia, Coreea de Nord, Peru şi Taiwan. În 2002, Suedia a luat în calcul recrutarea femeilor în armată pe motiv că excluderea lor se împotriveşte ideii de egalitate între sexe, relatează cbc.ca.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design