7.2 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialFiul manelistului Nicolae Guţă A PICAT examenul de bacalaureat. A luat NOTA...

Fiul manelistului Nicolae Guţă A PICAT examenul de bacalaureat. A luat NOTA 1.00 la Limba română

Fiul manelistului Nicolae Guţă a fost declarat respins la examenul de bacalaureat susţinut în sesiunea de vară din acest an, absolventul Liceului privat “Apollonius” din Petroşani obţinând nota 1.00 la Limba şi literatura română, potrivit Mediafax.

Astfel, acesta a picat examenul de bacalaureat, obţinând nota 1.00 la Limba română.

Nicolae Guţă, absolvent al Liceului “Apollonius” din Petroşani, unitate privată, nu a reuşit să obţină notă de trecere la examenul de bacalaureat. Astfel, în dreptul poziţiei cu numărul 185 de pe listele cu rezultatele la bacalaureat, unde este înscris “Guţă N. Nicolae”, reprezentanţii comisiei de bacalaureat au trecut “Respins”, după ce acesta a obţinut note sub cinci la cele trei probe scrise.

“Nicolae Guţă a obţinut nota 1.00 la Limba română, nota 3 la Matematică şi nota 2 la Geografie”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX Alexandru Lăutaru, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, care iniţial spusese că este vorba chiar despre manelistul Nicolae Guţă, şi nu de către fiul său.

Fiul lui Guţă a dat examenul la Şcoala Generală numărul 4 din Petroşani, unitate de învăţământ la care au susţinut bacalaureatul absolvenţii din trei licee din Petroşani.

Directorul Liceului “Apollonius” Petroşani, Mia Albescu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că Nicolae Guţă venea “din când în când pe la cursuri”, acesta referindu-se în declaraţia iniţială tot la manelistul Nicolae Guţă.

Nicolae Guţă are 45 de ani, iar fiul său, care a absolvit în anul 2012 cursurile Liceului privat “Apollonius” din Petroşani, are 18 ani.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă