7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialDoi poliţişti din Vrancea au ajuns la spital, muşcați și zgâriați de...

Doi poliţişti din Vrancea au ajuns la spital, muşcați și zgâriați de un bărbat beat

Doi poliţişti ai Secţiei 5 Poliţia Rurală Coteşti, judeţul Vrancea, au ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la spital, după ce au fost atacaţi de un bărbat beat, în timp ce aplanau un scandal în localitatea Popeşti.

Unul dintre agenţi a fost muşcat, iar altul zgâriat, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, agenţii au fost sesizaţi sâmbătă seara, prin 112, despre faptul că un bărbat face scandal pe o stradă din comuna Popeşti.

În momentul în care poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, scandalagiul a continuat să se manifeste agresiv. Unul dintre oamenii legii a fost zgâriat pe faţă, iar celălalt a fost muşcat de o mână, ambii agenţi fiind transportaţi la spital, pentru investigaţii de specialitate.

Agresorul în vârstă de 46 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru ultraj. Luni, va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...

Trafic de droguri la Brașov. DIICOT a reținut doi inculpați

La data de 25 martie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea...

Războiul din Ucraina intră într-o nouă etapă: Operațiunea “Explozia brândușei”

Știrea zilei de ieri: "Rusia bombardează masiv Kievul" nu a luat pe surprindere oamenii cerebrali. Era de așteptat. Putem vorbi despre Crocus, noul Casus...
Ultima oră
Pe aceeași temă