Doi poliţişti din Vrancea au ajuns la spital, muşcați și zgâriați de un bărbat beat

de Andrei Mărgăritescu , 13 august 2017 - stire actualizata la ora 14:53, 13 august 2017
Doi poliţişti din Vrancea au ajuns la spital, muşcați și zgâriați de un bărbat beat

Doi poliţişti ai Secţiei 5 Poliţia Rurală Coteşti, judeţul Vrancea, au ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la spital, după ce au fost atacaţi de un bărbat beat, în timp ce aplanau un scandal în localitatea Popeşti.

Unul dintre agenţi a fost muşcat, iar altul zgâriat, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, agenţii au fost sesizaţi sâmbătă seara, prin 112, despre faptul că un bărbat face scandal pe o stradă din comuna Popeşti.

În momentul în care poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, scandalagiul a continuat să se manifeste agresiv. Unul dintre oamenii legii a fost zgâriat pe faţă, iar celălalt a fost muşcat de o mână, ambii agenţi fiind transportaţi la spital, pentru investigaţii de specialitate.

Agresorul în vârstă de 46 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru ultraj. Luni, va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

  • ce rusine...

    13 august 2017 14:53

    Poarta pistol ca ornament. Alcolul amplifica caracterul, omul bun devine si mai bun iar parsivii si agresivii devin bestii criminala.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design