Designerul Clara Rotescu: Klaus Iohannis “a făcut ravagii în rândul femeilor” cu ținuta gen Top Gun

Designerul crede că președintele a devenit, astfel, “al doilea Petre Roman revival în lumea politicii românești”, potrivit Agerpres.

Share

Razvan Pritulescu 0 comentarii

15.07.2017 - 16:10

Designerul crede că președintele a devenit, astfel, “al doilea Petre Roman revival în lumea politicii românești”, potrivit Agerpres.

Designerul îl critică însă pe președintele Iohannis pentru că și-a dat jos sacoul în timpul vizitei și s-a afișat într-o cămașă cu mânecă scurtă, ceea ce este nerecomandat de codul vestimentar al demnitarilor. 

"Cea mai mare greșeală din lume: niciun parlamentar, niciun funcționar public din lume nu poartă cămașă cu mânecă scurtă. În lumea diplomației este o greșeală extraordinară. Când apari oficial, când te duci să dai mâna cu niște forțe armate, când te duci să faci un lucru oficial, nu ești pe câmp, ești președintele României. În ziua în care ai fost desemnat președintele României, începi să fii foarte, foarte atent tu și soția ta. Îți iei ghidul vestimentar, care poate este ultima ta problemă, dar care va deveni prima. (...) Trebuia să rămână îmbrăcat cu sacou că era al doilea Petre Roman revival în lumea politicii românești", a declarat designerul Clara Rotescu, pentru Agerpres

Președintele Klaus Iohannis a fost primit, joi, la Centrul Administrativ ''Mihail Kogălniceanu" din Constanța, unde a venit cu ochelari de soare, tip aviator, sacou închis la culoare și pantaloni albi. Internauții l-au comparat pe președinte cu Tom Cruise în rolul din "Top Gun" sau cu Arnold Schwarzenegger din seria "Terminator".

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...