10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialClanul lui Sile Pietroi a spart o cafenea din Bucureşti

Clanul lui Sile Pietroi a spart o cafenea din Bucureşti

Aproximativ 20 de membri ai clanului lui Sile Pietroi au spart, joi după-amiază, o cafenea din complexul Alba din Sectorul 3 al Capitalei, unde au distrus o scară şi termopanele localului, în urma unui conflict legat de un document imobiliar, a spus patronul cafenelei, citat de Mediafax.

Conflictul ar fi pornit de la dreptul de proprietate asupra curţii interioare, care potrivit actelor cadastrale, nu ar fi în proprietatea nimănui, fiind cotă indiviză, a mai povestit Iovan. Sile Pietroi, însă, ar fi arătat un act de proprietate al suprafeţei de teren şi i-a cerut lui Iovan să dărâme scara şi să-şi închidă cafeneaua. Cei 20 de membri ai clanului au blocat uşa cafenelei, l-au ameninţat pe patron şi i-au adresat acestuia injurii, a mai spus Iovan.

La faţa locului au fost chemate echipaje ale Secţiei 23 Poliţie, care însă, a susţinut patronul localului, nu ar fi reacţionat corespunzător situaţiei şi “ar fi discutat cu Sile Pietroi în timp ce oamenii săi distrugeau cafeneaua”. Mai mult, a spus Iovan, oamenii legii ar fi legitimat maximum două persoane din respectivul grup, cerându-i buletinul şi patronului localului.

Iovan a precizat că unul dintre apropiaţii lui Pietroi, care a participat la distrugerea cafenelei, este dat în urmărire generală.

După ce poliţiştii au plecat, Iovan a chemat a doua oară poliţia, la faţa locului venind un echipaj de poliţişti judiciari care au constatat pagubele.

Patronul susţine că situaţia “nu ar fi fost tratată corespunzător de oamenii legii” şi a precizat că, vineri dimineaţă, va depune plângere penală în acest caz.

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat, joi seară, că Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi, a depus plângere la Secţia 23 Poliţie, în urma conflictului cu patronul cafenelei din complexul Alba. Sile Pietroi le-a spus poliţiştilor că a avut o altercaţie cu Aurelian Iovan, din cauza unei curţi interioare pe care cel dintâi ar deţine-o. Plângerea lui Sile Pietroi a fost înregistrată la Secţia 23 Poliţie, a precizat Ciocan.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă