Cadou inedit de revelion: o toaletă ecologică furată

de Carla Popa , 05 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 23:04, 05 ianuarie 2016
Cadou inedit de revelion: o toaletă ecologică furată

Un recidivist rus din oraşul Kaliningrad a furat o toaletă ecologică pe care intenționa să o facă cadou familiei sale de revelion. Polițiștii au descoperit furtul toaletei ecologice, care a fost comis de un pensionar, în vârstă de 73 de ani, a anunțat Direcția Generală de Poliție Kaliningrad. Cabina costa în jur de 13.500 de ruble (764,1 lei, RON) și a fost furată de pe un șantier de construcții situat pe Strada Kiev din oraşul Kaliningrad. Toaleta ecologică furată urma să fie oferită cadou de revelion membrilor familiei bărbatului de 73 de ani.

Potrivit RADOR, pensionarul urma să o monteze chiar în curtea casei de vacanță. Acesta nu a putut să-și ducă la bun sfârşit planul său, întrucât polițiștii au oprit pentru verificări microbuzul condus de pensionar în care au descoperit toaleta ecologică.

Împotriva pensionarului a fost deschis un dosar penal, conform Art. 158 din Codul Penal al Federaţiei Ruse, Furt calificat. Bărbatul are antecedente, fiind condamnat anterior pentru violenţă şi atac.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design