11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialBicicletele electrice româneşti Bizze, moderne şi fiabile, se lansează oficial în România,...

Bicicletele electrice româneşti Bizze, moderne şi fiabile, se lansează oficial în România, la Târgul de Biciclete Bucureşti (P)

Pe 23 şi 24 septembrie 2017 va avea loc Târgul de Biciclete Bucureşti, eveniment la care va fi lansată în premieră în România marca de biciclete electrice românești Bizze.

Concepută că o alternativă simplă şi eficientă la maşina personală şi la mijloacele de transport în comun, BIZZE este o marcă de biciclete electrice ce se adresează persoanelor care îşi doresc să-şi uşureze naveta zilnică către serviciu sau facultate.

Bizze este o bicicletă electrică ce îmbină componentele de calitate cu utilitatea. Are o autonomie de până la 60 km pe zi, fiind ideală pentru a naviga cu uşurinţă prin traficul urban.„ declară Ovidiu Teofănescu, Business Manager Bizze.

Pe lângă modelele de biciclete electrice destinatate navigării urbane, gama Bizze include şi modele concepute pentru provocări off-road. La Târgul de Biciclete cei interesaţi de un astfel de mijloc de transport pot testa toate modelele gamei Bizze şi îşi pot achiziţiona bicicletă electrică preferată cu 20% reducere faţă de preţul oficial de pe site-ul distribuitorului.

Bizze pliabilă este modelul ideal pentru cei care îşi doresc un astfel de mijloc de transport, dar nu dispun de spaţiu suficient pentru depozitarea acestuia. În două cuvinte, bicicletă Bizze pliabilă poate fi descrisă că fiind eficientă şi confortabilă. Este uşor de manevrat, de transportat şi are un design contemporan.

Motto-ul „Less is more” se potriveşte perfect pentru a descrie Bizze Single Speed, un model de bicicletă electrică modernă şi fiabilă. Simplitatea acestei biciclete se reflectă atât în designul minimalist, dar şi în preţ. Bizze Single Speed are o autonomie de 75 Km şi atinge o viteză maximă de 25 de km/h, aşadar vei ajunge în siguranţă la serviciu sau acasă, fără să fii nevoit să o reîncarci pe traseu.

Uşoară, rapidă şi stabilă, bicicletă electrică Bizze City este perfectă pentru plimbări recreaţionale, dar şi pentru navetă, permiţând deplasarea cu uşurinţă prin traficul urban intens. Ea este destinată doamnelor, având un design modern, o șa ultra-confortabilă ce permite o postură relaxată, un ghidon jos şi frâne puternice, pentru siguranţa acestora.

Pentru cei care preferă provocările off-road, Bizze Fat Tire este ideal pentru drumuri nepavate şi trasee montane. Plimbările în zone denivelate, cu noroi, nisip sau chiar zăpadă, cu Bizze Fat Tire, îţi vor creşte apetitul pentru plimbările în aer liber.

Toţi cei care vor să testeze bicicletele electrice Bizze o vor putea face pe 23 şi 24 septembrie, la Târgul de Biciclete Bucureşti, unde vor fi întâmpinaţi cu discounturi exclusive.

Cele mai citite

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...
Ultima oră
Pe aceeași temă