16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO Educatoarea vrânceană care a agresat mai mulţi copii, internată într-o clinică...

VIDEO Educatoarea vrânceană care a agresat mai mulţi copii, internată într-o clinică de psihiatrie

O educatoare din localitatea Vrâncioaia, filmată de un părinte în timp ce lovea mai mulţi copii şi suspendată în urma scandalului, dar apoi reprimită la catedră, trebuie să se interneze într-o clinică pentru evaluare psihiatrică, scrie News.ro.

Magistraţii Judecătoriei Focşani au dispus internarea educatoarei Mihaela Ciornea într-o clinică de psihiatrie, decizia fiind definitivă, însă nu este executorie. Aceasta înseamnă că internarea este obligatorie, iar educatoarea trebuie să rămână sub observaţia specialiştilor până când se însănătoşeşte sau se observă o ameliorare, astfel încât să nu mai reprezinte un pericol pentru copii.

O filmare în care educatoarea Mihaela Ciornea de la grădiniţa din Poieni, comuna Vrâncioaia, agresează fizic şi psihic doi băieţi, pe care îi bruschează, îi înjură, îi jigneşte şi îi loveşte în mod repetat în cap şi peste faţă, a fost adusă în 21 octombrie 2016 la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea, de către un părinte. Înregistrarea, postată şi pe Youtube, ar fi fost realizată de mama unui copil care se afla în clasă, cu permisiunea educatoarei.

”Nesimţitule, stai dracului într-un loc, dar-ar naiba-n creierii tăi, tu nu eşti sănătos la cap, ăştia trebuie să-mi dea spor de nebuneală, de maximă nebuneală”, se aude educatoarea în filmare, ţipând la unul dintre copii.

Ulterior, femeia loveşte peste faţă un copil, în timp ce pe altul îl trage de urechi şi îl loveşte în cap. ”Împieliţatule, Doamne, ce fac eu cu ăştia, că nu rezist. Tu mai nebun decât eşti nu ai cum sa te faci. Mâine nu te primesc, te bat, te dezbrac şi te dau afară, poate să mă ia Poliţia în secunda doi”, îi spune educatoarea altui copil.

 

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

FINS: numărul tinerilor participanți la IUF, interesați de finanțarea studiilor, a crescut anul acesta cu 30%

FINS a înregistrat anul acesta o creștere de 30% în rândul tinerilor interesați de finanțare pentru studiile în străinătate, în cadrul participării la IUF...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă