11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Deputatul inculpat Sebastian Ghiţă a fost luat în bășcălie de un...

VIDEO. Deputatul inculpat Sebastian Ghiţă a fost luat în bășcălie de un jurnalist după ce i-a spus: Așa sunteți voi, ăștia cu Cioloș, mergeți numai cu tramvaiul

​Între deputatul Sebastian Ghiţă şi jurnalistul Sebastian Zachmann a avut loc un schimb dur de replici, conflictul dintre cei doi pornind de la articolul publicat în Adevărul, pe surse, potrivit căruia liderii Partidului România Unită (PRU), Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, ar pregăti, alături de alți protestatari, o contramanifestaţie împotriva „sistemului”, la parada organizată la Arcul de Triumf cu ocazia Zilei Naționale.

Ghiță și Zachmann au discutat in direct, pe B1 TV, despre aceste acuzații. În timpul discuției, Sebastian Ghiță și-a ieșit din fire și a început să lanseze tot felul de acuzații ridicole la adresa jurnalistului, ajungând în final la jigniri. Atitudinea aproape isterică a deputatului inculpat în mai multe dosare penale a fost fin ironizată de jurnalistul Sebastian Zachmann într-o postare pe Facebook.

Jurnalistul Sebastian Zachmann a relatat, amuzat, pe pagina sa de Facebook, că în momentul intervenţiei sale telefonice, în direct, la postul B1, se afla în tramvai, în drum spre Ikea. La un moment dat, după un schimb de replici acide, Sebastian Ghiţă îi spune să nu mai ţipe, iar Zachmann îi mărturiseşte că se află în tramvai şi are dificultăţi în a-l auzi. 

Replica deputatului Ghiţă este halucinantă, „Așa sunteți voi, ăștia cu Cioloș, mergeți numai cu tramvaiul“, acuzândul pe jurnalist că este “cioloist”. 

“Aseară, eram în tramvai, mergeam cu mama la IKEA să cumpărăm un dulap. Mă sună o doamnă de la B1. „Vreți să intrați în direct să dialogați cu Sebastian Ghiță despre ce ați scris în Adevarul?“. Scrisesem că Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu, liderii PRU, pregătesc o contramanifestație la Arcul de Triumf de 1 Decembrie. „Doamnă, aș intra, dar sunt în tramvai“, zic eu. „Coborâți la prima“, zice doamna. Până la urmă, am ajuns la un consesns: n-am coborât (riscam să se închidă la IKEA), dar am intrat în direct. Și începe Ghiță – trimis în judecată în două dosare și cercetat în alte două dosare – să mă facă sorosist (evident!), iohannist, cioloșist, nicușorist, clotildist, matildist ( tot un fel de clotildist), în concluzie: vândut străinilor. La un moment dat, Ghiță îmi spune să nu mai țip, iar eu îi spun că vorbesc mai tare pentru că abia îl aud, că sunt în tramvai. „Așa sunteți voi, ăștia cu Cioloș, mergeți numai cu tramvaiul“, răspunde Ghiță, ironic, cumva. În fine, se pare că eu chiar țipam, pentru că, la un moment dat, mama – mama soristului, pe numele ei adevărat – mă trage de mânecă: „Mai încet, că se uită tot tramvaiul la noi“. Din platou, Gelu Vișan ( în caz că îl cunoașteți) vorbea despre zachmanizarea zilei de 1 Decembrie. Atenție, urmează un mesaj care îl va enerva teribil pe George Soros! La Mulți Ani, România”, a scris Sebastian Zachmann pe pagina sa de Facebook.

Sebastian Ghiţă a intervenit telefonic, la B1 TV, susținând că informaţiile prezentate în materialul semnat de Sebastian Zachmann sunt doar minciuni și manipulări, subliniind că nimeni nu pregătește proteste.

”Nimeni nu are intenția să organizeze proteste, să facă la nivel de partid acțiuni organizate cu care să murdărim ziua de 1 Decembrie. Doar președintele nostru, domnul Iohannis a îndrăznit să ne separe pe noi, românii, după standardele introduse de ONG-urile lui Soros în penali, corpți, hoți, răi. Ăsta este un exemplu clar de manipulare tristă. 

Acest Sebastian Zachmann și-a dat arama pe față. Nu știu de ce a făcut-o, nu știu la ce îi folosește, se va face de râs mâine. Iar dacă românii îl vor huidui mâine pe Klaus Iohannis, nu e vina PSD, a PRU sau altcuiva. Este vina dezamăgirii produse de cei doi ani de mandat și este vina aducerii acestii guvern Dacian Soros la Palatul Victoria”, a declarat Sebastian Ghiță. 

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă