VIDEO Purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis îi contrazice pe Udrea și pe Dragomir: Nu există stat paralel

de Mihai Diac , 14 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 15:29, 14 noiembrie 2017
Foto: Arhivă

Purtătoarea de cuvânt al președintelui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a declarat marți că în România nu există un stat paralel, informează Agerpres.

Dobrovolschi a susținut că formularea "stat paralel" este doar folosită de persoane care au probleme cu Justiția și că beneficiarul unui sistem sănătos de stat de drept este societatea.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, își dorește o Justiție independentă și puternică, beneficiarul unei Justiții independente și puternice este societatea. (...) În România nu există un stat paralel, această formulare este o invenție a celor care au probleme cu Justiția. (...) Un beneficiar real al unui sistem sănătos atunci când vorbim despre stat de drept și Justiție independentă nu poate fi decât societatea, societatea este cea care beneficiază atunci când statul de drept funcționează așa cum trebuie și când avem o Justiție independentă", a spus Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

Ea a adăugat că dacă ar fi existat o discuție oficială între președintele Klaus Iohannis și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, aceasta s-ar fi aflat pe agenda publică.


"Ei vor să aibă controlul total, de la cel politc, la cel economic, social, juridic, militar, informaţional. Vor să contoleze şi să domine totul. Doar aşa au siguranţă că obiectivele lor vor fi realizate. Nu se poate, îi spun eu. Nu cred că se întâmplă asemenea lucruri. Se întâmplă îmi spune el, dar nu vreţi să vedeţi, aşa cum fac de fapt şi cei care ne conduc. Dacă au văzut că întâmpina rezistentă din partea unor factori de decizie autohtoni, au luat măsură translatării modelului mexican în România. Au determinat elaborarea şi semnarea protocolului între structurile de forţă, protocol care se constituie în documentul de înfiinţare a Statului paralel", mai scrie Iliescu pe Facebook.

Dobrovolschi nu a dorit să facă comentarii pe marginea declarațiilor lui Liviu Dragnea la adresa șefului SPP, Lucian Pahonțu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că, în opinia sa, nu există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar "făcut", acest aspect fiind de fapt, în opinia sa, în beneficiul politic al președintelui Klaus Iohannis.

"Eu nu cred că există vreun membru din conducerea PSD-ului care să nu aibă un dosar făcut. Nu mai cred asta. Nu cred că există. Este îngrozitor, nu? E năucitor. De asemenea, cred că și, nu vreau, sper să nu fie așa, lideri locali... Ați văzut cazul Maricel Popa (președintele CJ Iași — n.r.)? Eu așa ceva... Iertați-mă, la mine, am înțeles, trebuie să fiu executat, să se înmoaie partidul și să fiu acolo pus în colț", a afirmat Dragnea, la România TV.

El l-a acuzat pe șeful SPP că încearcă să facă racolări din cadrul PSD, numindu-l "poștașul de serviciu de la Cotroceni".

Comentarii

 • Exista statul paralel albaietilor ,,destepti'' care fura din greu si raman cu prada chiar daca unii fac parnaie formal !

  17 noiembrie 2017 5:03

  Statul de hoti in locul statului de drept . Romania este tara balkanica periferic europeana cu cel mai mare numar de hoti pe km patrat !

  raspunde comentariului
 • un prost

  14 noiembrie 2017 18:51

  BOI!!!!!!!! DA DISTEAPTA-I FATA ASTA BOI !!!!! VORBESTE MAI ABITIR DECAT DOM PROFESOR BOI ! AUZI !AUZI ! SA IASA NUMAI EA LA VORBE LA COTRO-CENI DIN DEAL SA NU MAI IASA DOM PROFESOR CA NU ARE TALENT FATA ASTA-I TALENTOASA LA VORBE BOI !!!!!

  raspunde comentariului
 • La mulți ani

  14 noiembrie 2017 17:09

  Exista un stat paralel penal format din elemente infractoare ale instituțiilor care refuza sa se predea autorităților pentru a fi incatusati.

  raspunde comentariului
 • Zdreanta Portocala

  14 noiembrie 2017 16:20

  Pai tu zdreanta o zdreanta ca tine si plavanu ala alta zdreanta si tu zdreanta si el zdreanta,ca unu Ghita din Serbia un bullangiu ce lua masa in vie cu Luluta alta zdreanta si ea o zdreanta mare si bea vin cu ratatul Coldea alta zdreanta si el?Pai nu ,ca atunci can al pupai in chur pe chioru nu mai puteai sa vezi stirile B1 ca esti zdreanta si nu vezi stirile ca i paralel.

  raspunde comentariului
 • Zdreanta Portocala

  14 noiembrie 2017 16:17

  Pai tu zdreantai o zdreanta ca tine si plavanu ala alta zdreanta sivtu tie zdreanta si unu Ghita din Serbia un bullangiu si lua masa in vie cu Luluta alta zdreanta sibea o zdreanta mare si bea vin cu ratatul Coldea alta zdreanta si el?Pai nu ,ca atunci can al pupai in chur pe chioru nu mai puteai sa vezi stirile B1 ca esti zdreanta si nu vezi paralel.

  raspunde comentariului
 • Doru

  14 noiembrie 2017 15:41

  Purtatoarea de cuvănt Gurista al primului penal al tarii ne spune ca nu exista stat paralel. Să isi intrebe seful cum a fost cu dosarele inchise repede sa poata candida.Găngavul retardat nu dat banii inapoi din chiria incasata ilegal. Dar stati linistiti , vine vremea cănd il va ustura tare fundul si ii vom recomanda margarina Unirea .

  raspunde comentariului
 • Statul sec-cunt

  14 noiembrie 2017 15:37

  Paradoxal, desi eu unul cred sincer ca tov. Drag-nea, nea Base-lu' si japitza de Nutica Ud-rea, ca si gusatul de Anton Calin Tari-ceanus ar cam trebui sa infunde puscaria, sunt ferm convins ca serviciili si o felie considerabila din ceea ce indeobste numim justitie functioneaza in continuare dupa vechea reteta sovietico-rsr-ista, cu intricatii si imixtiuni reciproce inadmisibile si total incompatibile cu reclama mincinoasa cu ,,statul de drept'' !

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design