VIDEO. Procurorul Doru Țuluș: Kovesi nu m-a iubit niciodată. Atâta umilință n-am suportat în 23 de ani carieră. DNA este o caricatură

de Iulia Iancu , 04 iulie 2017 - stire actualizata la ora 18:00, 04 iulie 2017
VIDEO. Procurorul Doru Țuluș: Kovesi nu m-a iubit niciodată. Atâta umilință n-am suportat în 23 de ani carieră. DNA este o caricatură

Procurorul Doru Țuluș a declarat, marți, la ieșirea de la CSM, că această revocare din funcție cerută de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, reprezintă o umilință cu care nu s-a confruntat niciodată, în 23 de ani de carieră. Ba mai mult, Țuluș a susținut că procurorul-șef "nu l-a iubit niciodată" și a profitat de scandalul generat de înregistrările apărute în presă pentru a "face epurări pe criterii subiective'.

"În cererea de revocare nu se scrie că am fost la acea vânzare. Vânzarea a fost la jumătate. Nu l-am văzut în viaţa mea pe Rotaru, l-am informat pe Daniel Morar. Era o frenezie atunci, mulţi magistraţi îşi vindeau drepturile. Când am dat soluţie în dosarul Rotaru uitasem cine e, dosarul fusese soluţionat de un procuror, eu am contrasemnat.

De iubit, nu m-a iubit foarte tare niciodată (n.r. Laura Codruța Kovesi), dar după apariţia acelor înregistrări în presă a început să epureze pe criterii exclusiv subiective", a declarat Țuluș.

Întrebat dacă este autorul acelor înregistrări, procurorul Doru Țuluș a negat: "Nu, niciodată"!

Procurorul Doru Țuluș a afirmat că această revocare este o umilință pe care nu a mai trăit-o niciodată în 23 de ani de carieră în DNA. 

"Atâta umilință n-am suportat, lucrez de 23 de ani în DNA. Nu cred că s-au creat tabere. Eu cu oamenii ăștia doi nu suntem o tabără, ne vedem cel mult o dată pe lună. Eu, unul, nu am fost în nicio tabără. Eu țin foarte mult la instituția asta și la ce trebuie să facă. Sunt o suită de plângeri disciplinare, de revocare...

Mie nu mi-a dat nimeni niciodată comandă, nici doamna Kovesi și nimeni altcineva. O să fac o cerere la Parchet și o să acționăm în instanță. De un an, instituţia asta, DNA, a ajuns o caricatură, am ajuns o caricatură.", a mai adăugat Doru Țuluș.

 

Loading...

Comentarii

 • Voda Negru

  05 iulie 2017 15:09

  Zi mersi ca i-a dat Luluta liber la Visinescu sa te tortureze.Ce daca ti-a luat pulsul la adevar?Vara de la caldura se ia razna.Si-a inumarat portocalele de elita sivai chicat testul puligraf.mare scula pe bascula fara de cap de pla stai si tu si te uiti la mani cianal!Ia uite ma se ia Tulusi de zana dreptati si libertati noastre!Trebuie bagat la beci fara dosar Tulusi asta!

  raspunde comentariului
 • Art. 304 Cod Penal -Divulgarea informatilor secrete !

  04 iulie 2017 21:12

  "NOBODY vinde DNA -SIGURANTA NATIONALA al Romaniei NATO " !Spionajul platit in potriva Sigurantei Nationale al ROMANIEI-NATO DNA si publicarea Propagandista cu manipulare maxima oferita de Media la comanda PSD-KGB in interesul CORUPTIEI spalare si sutragere de bani Publici pentru Moscova in potriva Interesului National al Romaniei nu are voie de data asta sa fie nepedepsita conform Legii !!!Art. 304 Noul Cod Penal Divulgarea informaiilor secrete de serviciu sau nepublice Infraciuni de serviciu !

  raspunde comentariului
 • vasile

  04 iulie 2017 21:06

  Umilință este când te faci preș politicienilor corupți și infractorilor. Atunci nu te-ai simțit umilit ? Numai când ți-a cerut sa-ți faci treaba serios ?

  raspunde comentariului
 • Gigi

  04 iulie 2017 20:08

  Caricatură ești tu, coaneTuluș!

  raspunde comentariului
 • nothing to do

  04 iulie 2017 17:54

  Unde iubire nu e, nimic nu e...

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design