VIDEO | „Vrem să muncim, nu să vă păzim”. Protestatarii din Piața Victoriei le transmit guvernanților că nu au scăpat de protestul #REZIST

de Alex Mihăilescu , 17 februarie 2017 - stire actualizata la ora 20:03, 17 februarie 2017
VIDEO | „Vrem să muncim, nu să vă păzim”. Protestatarii din Piața Victoriei le transmit guvernanților că nu au scăpat de protestul #REZIST

Protestatarii #rezistă în continuare în Piața Victoriei din București și transmit că vor ieși în stradă în continuare, neavând încredere în spusele celor din Parlament și în promisiunile date în legătură cu Ordonanțele 13 și 14.

“Noi mergem la muncă, dar ei trebuiesc păziți” spune unul dintre protestatarii ce au ieși joi noapte în Piața Victoriei pentra protesta împotriva Ordonanței de Urgență 13 și a OUG 14.

Majoritatea dintre cei ce apar în videoclipul făcut de jurnaliștii de la Epoch Times Romania, spun că toată situația este absurdă.

Unul dintre oamenii prezenți în piață răspunde celor ce îi acuză pe protestatari de faptul că se folosesc de imaginea copiilor pentru proteste, și le transmite că data viitoare își va aduce și pisica, iar autoritățile pentru protecția animalelor ar trenui să fie pregătite.

Bogdan Alexe, un vlogger de 27 de ani care locuiește în Marea Britanie, a creat un filmuleț de aproape 10 minute, în limba engleză, în care explică internauților mobilizarea de amploare din țara noastră, incluzând câteva dintre cele mai emblematice momente ale manifestațiilor care au început în urmă cu 17 zile.

„Manifestațiile durează de mai mult de o săptămână, însă atunci când au început, eu mă aflam în Londra. Astăzi suntem într-o zi de miercuri, a doua zi după <<marțea neagră>> în care România a intrat în istorie pentru modificările legislative pe care probabil le-ați tot văzut pe Facebook, dacă aveți prieteni din România. În alte cuvinte, Guvernul a decis să se cam facă imun la anumit infracțiuni”, povestește vloggerul român, la începutul filmulețului.

El continuă precizând că a mers în vizită în clădira Global Radio, unde a vorbit despre situația din țara noastră. „Au fost foarte solidari”, scrie el.

Citește aici: VIDEO. Efectul #REZIST, pe înțelesul lumii întregi. Un vlogger român mutat în Marea Britanie explică protestele antiguvernamentale: România, o nouă revoluție

 

 

Comentarii

 • Un prost

  17 februarie 2017 18:57

  V-ati facut ............. Am gresit mai daca ....................sunt prost

  raspunde comentariului
 • Un prost

  17 februarie 2017 18:54

  IO nu cred ca ASTEA vor sa munceasca !!!!! Nooooooo !!!!! DacA MUNCA era BUNA o luau BOIERII ........... Asa va trebuie !!!!!!!!!!!! De ce nu va-ti facut PENSIONARI !!!!!!! .........Pe CANCEROSII astea de PENSIONARI ii .................doare-n cot....................Si-au luat sacosele cu medicamenti si s-au pus pe URLAT la Cotroceni sa-i strice linistea OMULUI ala ............. Ce crezi ca IOHANNIS MAI POATE SA LUCREZE PENTRU TARA IN GALAGIA ASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ei dracie ......................

  raspunde comentariului
 • https://www.youtube.com/watch?v=jw96AjpdJcQ

  17 februarie 2017 16:00

  "Vrem să muncim !" strigau și mercenarii țîgani ai R.M.G.C.-ului la Roșia Montană, la piesa de teatru jucată de Băsescu în sprijinul cianuriștilor, acolo ! ...sunt aceiași papagali plătiți ? Probabil nu degeaba se spunea că Szorozs e implicat în exploatarea cu cianuri a zăcământului de la Roșia Montană ! ...ia uite ce știre dă CHIAR ACUM LaBe1 TV - "Fundația lui Soros își ÎNCHIDE porțile în România_ În 25 de ani, a finanțat proiecte de 160 de milioane de dolari"... Cine se știe cu-musca-pă-căciulă își face bagajele... Bine-'nțeles, banii negri de la Szorozs pentru agitarea puIimii valahe în stradă vor curge în continuare, pe canale subterane, formate deja în acești ani ! ...că năravul din născare n'-are vindecare...

  raspunde comentariului
  • New Balance

   18 februarie 2017 6:58

   Da mata dovedesti ca, nici prostia din nascare n-are vindecare...Dormi in Pace,pa!

   raspunde comentariului
   • ...da' 'mă-ta ce-a dovedit când a slobozit un astfel; de dobituk regățean în lume ? Hă ? ..."hai, pa", regățene, du-te la dimunstrațîye, că te așteaptă Szorozs, să te treacă pă listă... !

    18 februarie 2017 17:11

    .

    raspunde comentariului
    • New Balance

     18 februarie 2017 20:56

     Te inseli molusca baloasa si inepta,nu sunt regatean,sunt ardelean get.-"buget" - sa-i dau prostului apa la moara - care a crezut ca mata forma contrasa pentru dumneata ,vine de la ma-sa..Bai vita bolnava tu ai kap ca sa nu te ploua-n gat.Latrina 3 v-a sucit mintile rau de tot,dovada evidenta fiind tu,micutule cu neoronii imbarligati.Sa crezi ca ceea ce face CIUMA ROSIE,It's all right trebuie sa fii,ori interest ori idiotalege una dintre variante...This message comes from the Sunshine State.

     raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design