Victor Ponta critică dur conducerea Universității București

de Roxana Petre , 01 martie 2016 - stire actualizata la ora 15:29, 01 martie 2016

Fostul premier Victor Ponta a criticat, marți, pe Facebook, conducerea Universității București, după ce instituția a cerut Ministerului Educației să dispună anularea ordinului prin care i s-a conferit titlul de doctor.

Astfel, el a precizat că instituțiile fundamentale din România au „metode și mentalități tipice  anilor '50”, fiind conduse de oameni „dirijați de propriile slăbiciuni” și „schelete din dulap”.

Citește și: Cererile Universității București privind plagiatul lui Victor Ponta se lovesc de un vid legislativ

„Regret că România are în 2016 metode și mentalități tipice, că instituții fundamentale sunt conduse de oameni "dirijați" de propriile lor slăbiciuni și "schelete din dulap". Și regret că numele Universității este murdărit tocmai de cei care ar trebui să îl apere. În anii '50 comuniștii veniți la conducerea Universității din București dădeau afară oamenii pe criterii strict politice! În 2011 câțiva securiști au fost impuși de Băsescu la conducerea Universității și de atunci fac același lucru - decizii pe criterii strict politice! (de 4 ani se ocupă DOAR de teza mea începută în 1999 și finalizată în 2003, cu un subiect "Curtea Penala Internațională" pe care DOAR eu l-am tratat în acei ani. Au făcut o Comisie DOAR pentru mine și cer retragerea unui titlu obținut legal DOAR pentru mine) Nu mă consolează faptul că voi câștiga iar în justiție (așa cum am mai câștigat deja până acum)!”, a scris Victor Ponta.

 

Comentarii

  • Dr.Nika

    02 martie 2016 17:24

    pubertistul se considera o victima intelectuala a anilor 50??!!! In primul rand el nu este un intelectual, iar in al doilea rand profaneaza memoria intelectualitatii distruse de comunisti!! Bizar, grotesc si superficial acest hybrid!!

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design