11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialVictima lui Orban nu depune plangere (video)

Victima lui Orban nu depune plangere (video)

In accidentul in care a fost implicat duminica, ministrul Transporturilor, a existat si o victima. O fata de aproximativ 17 ani, care se pare a fost ranita la unul din brate. Ludovic Orban a incercat marti sa explice ce s-a intamplat, dupa o tacere de 48 de ore. Ministrul transporturilor a sustinut insa ca nu exista nicio victima a accidentului.

 

Cu toate acestea, la ambulanta s-a primit duminica un apel pentru un accident cu ranit. 10 minute mai tarziu, cand salvarea a ajuns acolo, nu a mai gasit nimic. Si asta cu toate ca ministrul spune ca a stat acolo timp de trei ore.

O autospeciala a Serviciului de Ambulanta al Municipiului Bucuresti s-a deplasat, duminica, pe soseaua Cotroceni, unde a avut loc accidentul in care a fost implicat ministrul Ludovic Orban, gasind doua autoturisme lovite, dar nu si o victima, asa cum fusese anuntat printr-un apel la 112. Surse medicale au declarat ca, duminica, la ora 14:39, o persoana a transmis un apel prin serviciul unic 112, prin care semnala ca in zona Cotroceni, langa Gradina Botanica, a avut loc un accident soldat cu o victima.

Serviciul de Ambulanta al Municipului Bucuresti a trimis o autospeciala la locul respectiv, masina ajungand in zece minute, au precizat sursele citate. Echipajul a constatat ca existau doua masini lovite, insa langa ele nu era nimeni, motiv pentru care a apreciat ca este vorba despre un eveniment rutier petrecut cu mai mult timp in urma.

 

S-a anuntat de asemenea ca Politia Rutiera a identificat victima accidentului de circulatie produs, duminica, pe Soseaua Cotroceni, din vina ministrului Ludovic Orban.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat ca victima este o minora, parintii acesteia declarand politiei ca fata nu a suferit leziuni in urma accidentului si ca nu doresc sa depuna plangere.

Cele mai citite

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă