11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVedeta TV Dan Negru pune semnul egalităţii între HOMOSEXUALI şi ZOOFILI

Vedeta TV Dan Negru pune semnul egalităţii între HOMOSEXUALI şi ZOOFILI

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a scris, miercuri, pe pagina sa oficială de Facebook, că nu este de acord cu căsătoria între persoanele de acelaşi sex, întrucât, apreciază el, după legalizarea căsătoriilor între homosexuali, s-ar putea legaliza şi căsătoriile între zoofili şi animale (Vezi foto).

“Sincer, sunt incuiat la cap! Nu pot sa inteleg cum de sunt politicieni romani care accepta ideea legalizarii casatoriei intre homosexuali. Cunosc homosexuali , inteligenti, talentati in jobul lor si nu am nimic impotriva orientarii lor sexuale. Dar statul nu poate sa legalizeze prin casatorie relatia lor. Dintr-un simplu motiv: peste 100 de ani se va legaliza casatoria intre om si animal? Ma gandesc cu groaza ca unui zoofil i s-ar pune pata pe ciobanescul meu mioritic si mi-ar cere laba lui… As fi distrus… “, a scris vedeta de televiziune pe pagina de Facebook “Dan Negru Oficial”.

În replică, pe blogul DarQ, o voce reprezentativă a comunităţii gay din România, unul din membrii comunităţii LGBT a condamnat declaraţiile vedetei, arătând că asocierea homosexualităţii cu zoofilia nu face decât să perpetueze “o idee greşită”.

În 2011, prezentatorul show-ului de televiziune “Cu banii jos” a fost sancţionat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu avertisment, pentru că a scris pe blogul personal că homosexualii sunt “dereglaţi”.

Citeşte şi Dan Negru, sancţionat de CNDC pentru afirmaţiile pe pe blog despre homosexuali, pe care i-a numit “dereglaţi”

“(…) de data asta am certitudinea că poliţia spaniolă a scăpat situaţia de sub control. E impardonabil să dai voie unor dereglaţi să tulbure botezul celui mai frumos monument european. Libertatea trebuie să aibă şi ea o limită! (…). (…) Bastoane şi dube indiferent de cât ţipau băieţeii mai apoi”, scria, în vara lui 2011, Dan Negru pe blog.

Până la publicarea ştirii, Biroul de Presă al trustului Intact nu a răspuns solicitării României Libere.

Ştire în curs de actualizare

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă