Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ungureanu, despre IMM-uri: Mărimea nu contează

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a transmis oamenilor de afaceri care conduc întreprinderi mici şi mijlocii că Guvernul va reduce fiscalitatea "atunci când se va putea" şi i-a asigurat că este interesat de activitatea ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.03.2012 - 10:32

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a transmis oamenilor de afaceri care conduc întreprinderi mici şi mijlocii că Guvernul va reduce fiscalitatea "atunci când se va putea" şi i-a asigurat că este interesat de activitatea IMM-urilor, argumentându-şi afirmaţia cu zicala "Mărimea nu contează", informează Mediafax. 

"Britanicii au o vorbă care, din păcate, este folosită în cele mai diferite contexte şi pe mulţi în felul ăsta îi bucură: «Mărimea nu contează». Cred că succesul dumneavoastră este dovada cea mai bună că există speranţă de vioiciune în economia românească şi că această dinamică are nevoie de sprijin, Guvernul fiind chemat să ofere această încredere", a spus Ungureanu oamenilor de afaceri prezenţi la la prima ediţie a Forumului IMM-urilor.

El a arătat că 99,7% dintre întreprinderile româneşti sunt mici şi mijlocii, generând două treimi din totalul locurilor de muncă şi a asigurat că întâlnirile Guvernului cu marile companii nu scoate IMM-urile în afara interesului.

"Ne gândim la diminuarea poverii administrative şi fiscale, când se va putea, la stimularea implicită a creativităţii şi inovaţiei", a adăugat premierul.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...