23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Un tânăr din Slatina a găsit un rucsac plin cu bani...

VIDEO. Un tânăr din Slatina a găsit un rucsac plin cu bani și acte, pe stradă

Un tânăr din Slatina a găsit pe stradă un rucsac plin cu bani şi acte şi l-a returnat proprietarului chiar în a doua zi de Paşte. Suma de bani fusese strânsă pe persoana care îi pierduse pentru botezul copilului ei, programat pentru săptămâna viitoare, arată Mediafax.

Cosmin Drăgulescu, un tânăr din Slatina, a găsit în centrul municipiului un rucsac în care se regăseau actele de proprietate ale unui autoturism, asigurarea, un permis de conducere, dar şi un portofel cu alte acte şi cu suma de 2.700 lei.

Tânărul a fotografiat cartea de identitate pe care a găsit-o în rucsac, aparţinând unei femei, şi a postat-o pe Facebook, rugându-şi prietenii să-l ajute să o găsească pe femeie.

Cosmin Drăgulescu a reuşit să identifice proprietara bunurilor pierdute chiar în a doua zi de Paşte. El a fost contactat de soţul proprietarei rucsacului, căruia i-a cerut să descrie documentele conţinute.

”Sâmbătă, în timp ce mă plimbam cu copilul, am găsit un rucsac de femeie cu un portofel, cu documente ale maşinii – certificatul de înmatriculare, asigurarea, un portofel cu buletinul pe care cred că l-aţi mai văzut pe Facebook. Mulţumesc celor care l-au share-uit şi m-au ajutat să o găsesc. Are şi nişte bănuţi pe aici, nişte carduri, nişte iconiţe, card de sănătate şi aşa mai departe. Prima dată am fost contactat de proprietar, apoi l-am sunat să văd dacă ştie ce a pierdut soţia dânsului, dacă recunoaşte câteva elemente din rucsac. Am vorbit cu el şi au avut un Paşte cam nefericit şi acum încercăm să le facem o bucurie”, a spus Drăgulescu.

Tânărul a filmat totul şi a postat filmuleţul pe Facebook.

Cosmin Drăgulescu a refuzat orice recompensă de la familia care pierduse rucsacul în care să găseau bani şi acte.

Cei doi soţi au povestit că banii pierduţi erau pentru cumpărăturile pe care doreau să le facă pentru botezul copilului lor, programat pentru săptămâna viitoare.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă