Un primar PSD i-a jignit pe colegii ce-i cereau să vorbească la mitingul din Târgoviște: Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!

de Alex Mihăilescu , 25 februarie 2017 - stire actualizata la ora 18:12, 25 februarie 2017
Un primar PSD i-a jignit pe colegii ce-i cereau să vorbească la mitingul din Târgoviște: Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!

Cristian Stroe, primarul din comuna Şotânga, le-a spus participanţilor la mitingul PSD de la Târgovişte că primarii colegi i-au cerut să vorbească clar şi cu dicţie, precum actriţa care a vorbit înaintea sa, el răspunzându-le: ”Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”, potrivit News.ro.

La mitingul PSD de la Târgoviște, în deschidere, au susținut discursuri președintele organizației din Dâmbovița, senatorul Adrian Ţuţuianu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb şi senatorul Titus Corlăţean. Cei trei au fost urmaţi de actriţa Camelia Varga.

După discursul actriței, Țuțuianu l-a invitat pe Cristi Stroe să vorbească, iar cel din urmă a spus publicului că ceilalți primari l-au instruit cum să se adreseze:

”Colegii mei primari din spate mi-au făcut instructajul: «Să vorbeşti tare şi cu dicţie, ca doamna Camelia Varga!» Eu le-am spus: «Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!»”, şi-a început Stroe discursul susţinut la Târgovişte.

După ce au ascultat, timp de aproape o oră, discursurile cu mesaje mobilizatoare susţinute de lideri ai PSD şi de primari dâmboviţeni, pe scena amenajată în Piaţa Revoluţiei, participanţii la manifestaţia de la Târgovişte au plecat încolonaţi pe principalele artere rutiere din oraş, iar manifestaţia s-a încheiat în faţa sediului PSD din municipiu.

Peste 5.000 de oameni au participat sâmbătă, la un miting pro-PSD și pro-Guvern la Târgoviște. La manifestația organizată de social-democrații din Dâmbovița a participat șeful Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI, Adrian Țuțuianu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și fostul ministrul de Externe Titus Corlățean. 

De altfel, Adrian Țuțuianu a și anunțat, la începutul săptămânii, că va organiza un miting pro-Guvernul Grindeanu, după cel făcut săptămâna trecută, la Pitești și că vrea să aducă 10.000 de oameni.

”Eu nu am cerut aprobarea lui Liviu Dragnea să fac acest miting. Impulsul mi-a venit mai mult de la Organizaţia Argeş, avem şi noi o mică concurenţă între organizaţii, între judeţe... Am zis că dacă ei au făcut un miting cu 7.000 de oameni, noi am zis să facem unul cu 10.000”, spunea șeful PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu. 

”PSD Dâmboviţa dă întâlnire membrilor, simpatizanţilor şi tuturor celor care vor să-şi arate susţinerea pentru Guvernul Grindeanu sâmbătă, ora 10, în Piaţa Revoluţiei, adică în scuarul Primăriei Târgovişte, lângă statuia lui Constantin Brâncoveanu, acolo unde se va staţiona timp de aproximativ o oră. Apoi este programat un marş de solidaritate cu Guvernul, pe traseul: Bulevardul Libertăţii - strada Poet Grigore Alexandrescu - Bulevardul Mircea cel Bătrân - Bulevardul Independenţei - Bulevardul I.C. Brătianu - Bulevardul Regele Carol I - Bulevardul Mircea cel Bătrân - strada Poet Grigore Alexandrescu - Bulevardul Libertăţii - sediul PSD Dâmboviţa”, suna mesajul social-democraților din Dâmbovița, pentru mobilizare. 

Conform presei locale, fiecare șef de filială a avut target un număr de persoane pe care trebuia să îl aducă la miting. 

 

Comentarii

 • ion

  26 februarie 2017 1:06

  O prostie ...cum adica PSD sustine guvernul PSD???!!! pai ce guvern trebuia sa sustina? Nu inteleg ce vor sa dovedeasca...se compara mitingurile spontane avand sute de mii de participanti cu scopul declarat IMPOTRIVA CORUPTIEI DOVEDITE A GUVERNULUI DRAGNEA cu mitingurile organizate si anuntate o saptamana inainte si care au adunat intr-o localitate pana in 10 000 oameni adusi cu autocarele de prin alte localitati. Nu mai vorbesc ca multi nici nu stiau care este problema...cateva exemple ..Ordonanța 13 a fost o greșeală inventată de cei doi procurori infiltrați în Guvern, care apoi au fugit repede și a rămas toată beleaua pe Guvern. Asta a fost ordonanța 13. ..."Dacă nu era bună, Curta Constituțională nu o adopta. Dacă Curtea Constituțională a zis că, din punct de vedere legislativ, este organică și e bună, de ce au dat-o jos? Mie personal imi este mila de cei care au participat, aveau fete triste, nedumerite, speriateTutuianu, avand in vedere calitatea pe care o are acum, avea voie sa organizeze si sa participe la un miting politic????!!!Sa le explice Rovana Plumb amaratilor pe care ii scoate la mitinguri din ce bani si-a facut o casa aproape 700mp pe un teren de 2 hectare situat in zona scumpa, din ce bani si-a i-a cumparat fiul ei masina de peste 200 000 euro si ceas de 20 000 euro etc.

  raspunde comentariului
 • ion

  25 februarie 2017 19:36

  O prostie ...cum adica PSD sustine guvernul PSD???!!! pai ce guvern trebuia sa sustina? Nu inteleg ce vor sa dovedeasca...se compara mitingurile spontane avand sute de mii de participanti cu scopul declarat IMPOTRIVA CORUPTIEI DOVEDITE A GUVERNULUI DRAGNEA cu mitingurile organizate si anuntate o saptamana inainte si care au adunat intr-o localitate pana in 10 000 oameni adusi cu autocarele de prin alte localitati. Nu mai vorbesc ca multi nici nu stiau care este problema...cateva exemple ..Ordonanța 13 a fost o greșeală inventată de cei doi procurori infiltrați în Guvern, care apoi au fugit repede și a rămas toată beleaua pe Guvern. Asta a fost ordonanța 13. ..."Dacă nu era bună, Curta Constituțională nu o adopta. Dacă Curtea Constituțională a zis că, din punct de vedere legislativ, este organică și e bună, de ce au dat-o jos? Mie personal imi este mila de cei care au participat, aveau fete triste, nedumerite, speriateTutuianu, avand in vedere calitatea pe care o are acum, avea voie sa organizeze si sa participe la un miting politic????!!!

  raspunde comentariului
  • mitica

   25 februarie 2017 21:49

   De ce va impacientati? El, ca primar stia cu cine are de-a face - cu niste dobitoci...

   raspunde comentariului
 • Devil Shaiseh

  25 februarie 2017 18:45

  Ador aceste exercitii tactice ale PSD. Se intrec unii pe altii in prostie. Desigur ti se face mila de majoritatea manifestantilor prostiti si ei pana la dezumanizare. Dar este incantator sa vezi chinurile unor agatati de putere de a face teatru de proasta calitate si de a pastra o imagine de lideri legitimi. Este atat de absurd ca si cand un fermier ar tine discursuri politice in grajduri pentru a obtine sustinerea vitelor. Si toate acestea pentru a demonstra ca este un bun fermier.

  raspunde comentariului
 • mARIA POPA

  25 februarie 2017 18:18

  HeiI DNA ,CURTEA DE CONTURI PSDISTA DE LA TARGOVISTE ,nu-l intreaba nuimeni pe STROE ce a facut cu fondurile europene ? Se poate vedea eficienta banilor cheltuiti ?

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design