Un polițist din Teleorman care a filmat un gândac fără acordul șefilor riscă să fie destituit. Carmen Dan așteaptă rezultatul anchetei

de Adrian Bărbulescu , 06 mai 2017 - stire actualizata la ora 13:30, 07 mai 2017
Un polițist din Teleorman care a filmat un gândac fără acordul șefilor riscă să fie destituit. Carmen Dan așteaptă rezultatul anchetei

Un om al legii din Teleorman riscă să fie dat afară din Poliție pentru că a filmat un gândac care se plimba pe birou fără să fi cerut acordul şefilor cu 15 zile înainte, iar aceştia au deschis o anchetă. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara că aşteaptă rezultatul cercetării.

Ministrul de interne, Carmen Dan, a declarat, vineri seara, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa, că decizia conducerii IPJ Teleorman de a-l ancheta pe agentul de poliţie care a filmat pe biroul său un gândac, în dorinţa de a arăta condiţiile mizere din unităţile de poliţie, este una bună, problema fiind însă existenţa insectei.

„Este o abordare care a fost făcută publică astăzi. Dacă s-a luat decizia cercetării, eu zic că este bine. Trebuie să se analizeze în ce condiţii a simţit poliţistul nevoia să filmeze acea insectă, că există acea insectă este o problemă şi tocmai de aceea aştept şi eu să văd care sunt concluziile acestei cercetări”, a spus ministrului de Interne.

Imaginile au apărut pe pagina de Facebook a Sindicatului Poliţiştilor din România „Diamantul”, în cele din urmă stabilindu-se că acestea ar fi fost filmate de agentul şef adjunct de poliţie Adrian Cristinel Chivu de la Inspectoratul de Poliţie Teleorman. Poliţistul este cercetat disciplinar şi riscă sancţionarea pentru că a filmat când gândacul din sediul Centrului Operaţional al instituţiei.

Poliţistul este cercetat pentru că a fotografiat fără autorizare gândacul de pe birou, înainte să solicite acordul conducerii Inspectoratului de Poliţie Teleorman. Potrivit Legii 360 din 2002 privind Statutul Poliţistului, agentul împotriva căruia IPJ Teleorman a anunţat că a declanşat cercetarea disciplinară pentru încărcarea prevederilor din hotărârea 585/2002 constând în faptul că ar fi făcut fotografii fără autorizare, riscă de la avertisment până la destituirea din Poliţie.

Loading...

Comentarii

 • Bine-i face politzarului !

  07 mai 2017 19:14

  Trebuia sa ceara mai intai acordul gandacului. .....Leo

  raspunde comentariului
 • Alice TP

  07 mai 2017 16:21

  Va rugam dragi politisti de la frontiera filmati-i pe migarntii care se aciuiaza ca si acest gindac printre populatia tarii. Noi nu vrem islam in tara si de fapt nu vrem straini de neam. Romania poate si isi va asigura singura continuarea neamului daca nu va lasa sa intre gindacuii prin granita tarii. Filmati muigrantii ca si gindacii de pe birou...Daca inchidem ochii nu inseawmna ca ei nu intra,..si nu se prasesc...Lasati la o parte poltical correctness nu exista asa ceva exista doar inaclcarea drepturilor romanilor la ei in tara...

  raspunde comentariului
 • kalo

  07 mai 2017 12:02

  Da, political correctness ne omoara zilele-astea. Sincer, nu stiu cand va indrazni cineva sa spuna lucrurilor pe nume? Nu inteleg de ce nu iau masuri impotriva celui responsabil de deratizare. Atat mai trebuie sa spuna articolul ca cel cu deratizarea primeste prima.

  raspunde comentariului
 • onstantin

  07 mai 2017 8:02

  N-au alceva de facut decit sa fotografieze gindaci.Politie de ***** cu gindaci pe pereti.

  raspunde comentariului
 • Marius

  06 mai 2017 22:28

  Bine ca nu-l dau afara pentru ca fotografiat filmat un gandac fara acordul sau al gandacului......Si madam' " secretara" de la MI..... bine face ancheta, tata, ca asta era ultima problema!!!!

  raspunde comentariului
 • Ce rusine!

  06 mai 2017 22:04

  Dupa Google images insecta secreta e o plosnita.

  raspunde comentariului
 • gancea

  06 mai 2017 20:09

  Cita tupeu pe gindacul ala ! Pai trebuia legitimat si dupa aia luat la stors prin folosirea tuturor metodelor KGB-iste.

  raspunde comentariului
 • eco

  06 mai 2017 18:10

  ,,un gândac care se plimba pe birou fără să fi cerut acordul efilor cu 15 zile înainte"...deci aici e problema ministruluigandacul nu respecta regulamentul de serviciu si sefii ierarhici

  raspunde comentariului
 • urata ciudatenie

  06 mai 2017 13:49

  o fi vreo arma secreta folosita in misiuni lupta

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design