15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUn polițist aflat în timpul liber a găsit un portofel cu peste...

Un polițist aflat în timpul liber a găsit un portofel cu peste 2.500 de lei, pe care l-a predat colegilor

Un polițist din Buzău a găsit un portofel în care se aflau carduri bancare și peste 2.500 de lei, într-o parcare. Bărbatul, care era în timpul liber, l-a predat colegilor, care l-au identificat pe proprietar, informează Mediafax.

Potrivit Poliţiei Buzău, un poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Buzău a mers, joi seară, cu familia, într-un centru comercial din municipiu. După ce a ieşit din maşină, în parcarea subterană a complexului, poliţistul a găsit într-un cărucior pentru cumpărături un portmoneu în care se aflau mai multe documente, carduri bancare, dar şi 2.500 de lei, potrivit IJP Buzău.

Poliţistul şi-a anunţat colegii care erau de serviciu şi le-a predat acestora portofelul, în vederea identificării şi predării către proprietar.

„Din verificări a reieşit că este vorba de un buzoian în vârstă de 52 de ani, care-şi uitase bunul după ce transportase cumpărăturile la autoturism şi care, între timp, s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Buzău, în vederea sesizării situaţiei”, arată Poliţia Buzău.

Poliţistul care a găsit portofelul are 36 de ani şi lucrează la Poliţia Municipiului Buzău – Biroul Ordine Publică, fiind încadrat la începutul acestui an, în urma concursului de recrutare a personalului din sursă externă.

 

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...
Ultima oră
Pe aceeași temă