12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Un nou protest se desfășoară duminică față de intenția de grațiere...

VIDEO. Un nou protest se desfășoară duminică față de intenția de grațiere a corupților. OUG 13 revine. Și noi! Demonstranții au pornit spre Palatul Parlamentului

UPDATE 20,00: Aproximativ 300 de persoane au protestat, duminică, în Piața Victoriei, față de intenția unor parlamentari de a vota luni, în Senat, proiectul Legii grațierii.

Oamenii au purtat pancarte pe care se putea citi "Statul de drept nu se negociază", "Vă jucați cu focul" '' #vavedem'', "România cere, fără grațiere" ''PSD-istul neprins este negustor cinstit" și au scandat "România, trezește-te!", "PSD, Ciuma roșie", "Vă vedem" "Plouă, ninge, uniți vom învinge!".

La ora 20, demonstranții au pornit, în coloană, spre Palatul Parlamentului.


Un nou protest se desfășoară, duminică, la București, față de intenția unor politicieni de grațiere a faptelor de corupție.

Potrivit anunțului postat pe Facebook, duminică la ora 17 începe adunarea protestatarilor la Piața Victoriei, iar la ora 19 aceștia vor pleca în marș de la sediul Guvernului spre Palatul Parlamentului.

"Aduceți cu voi fotografii pe care să le lăsăm în fața Parlamentului, pentru Zidul #VăVedem. Este esențial să le arătăm aleşilor că suntem cu ochii pe ei luni, când se vor vota în plenul Senatului amendamentele lui Şerban Nicolae şi Traian Băsescu. Fotografiile pot fi din față sau din profil, mai vechi sau doar cu ochii voştri", îndeamnă organizatorii protestului de duminică seară.

Un protest similar celui din București este programat duminică, tot de la ora 17, la Buzău.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă