16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUn muncitor din Prahova a fost strivit de mai multe cofraje pentru...

Un muncitor din Prahova a fost strivit de mai multe cofraje pentru turnarea betonului

Un muncitor a fost transportat, joi, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti după ce, în timpul serviciului, mai multe cofraje folosite pentru turnarea betonului au căzut pese el, strivindu-l, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat că incidentul este accident de muncă, petrecându-se în curtea unei societăţi comerciale din comuna Brazi. Un muncitor, în vârstă de 38 de ani, din Ploieşti, în timp ce era la serviciu a fost strivit de mai multe cofraje folosite pentru turnarea betonului.

„Incidentul s-a petrecut într-o zonă unde erau mai multe blocuri de beton, iar în partea cealaltă se aflau patru plăci metalice de la cofrajele pentru beton. A fost strivit de plăci, în zona pieptului”, a declarat Popescu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că bărbatul a fost în stop cardio respirator şi a fost resuscitat.

„Bărbatul a fost în stop cardio respirator, s-au executat manevre de resuscitare. A fost intubat, având un traumatism abdominal. Este inconştient şi transportat la UPU Ploieşti”, a declarat Vasiloae.

Potrivit directorului adjunct al ITM Prahova, Constantin Stoica, inspectorii de muncă fac verificări, precizând că victima manevra o macara în momentul în care s-a produs accidentul.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă