Un cetăţean olandez, găsit mort într-un hotel din Braşov

de Roxana Petre , 16 februarie 2016 - stire actualizata la ora 13:25, 16 februarie 2016

Un cetăţean olandez a fost găsot mort, luni, de o cameristă care venise să cureţe camera în care el era cazat, într-un hotel din Braşova, a transmis, marţi, un reprezentant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Ioan Necşulescu, citat de Agerpres.

"Vă confirm că a fost găsit decedat un cetăţean olandez, cel mai probabil turist la Braşov. Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov a preluat acest caz, iar ancheta este în desfăşurare. Corpul acestuia se află la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru necropsie . Aşteptăm în cursul zilei de marţi rezultatele necropsiei pentru a ne putea pronunţa asupra cauzei morţii cetăţeanului olandez. Pe măsură ce vom avea şi alte detalii le vom da publicităţii", a declarat reprezentantul Poliţiei.

Camerista care a găsit trupul bărbatului a anunţat imediat conducerea hotelului, ulterior fiind chemată poliţia. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD, însă medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului. S-a luat legătura cu Ambasada Olandei la Bucureşti, conform legislaţiei în vigoare. 

Comentarii

  • Tabita

    16 februarie 2016 11:17

    Special! Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem o oferta cu totul speciala si noua pentru cei doritori sa colaboreze cu noi si sa lucreze in timpul liber sau full-time, la alegere. Castigurile sunt imediate, 100 de euro lunar part-time sau 285 euro lunar full-time, chiar din prima luna! Dar solicitam seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email tabita_podeayahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design