10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUn bărbat aflat în arest la domiciliu s-a aruncat de pe un...

Un bărbat aflat în arest la domiciliu s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje şi a murit

Un bărbat aflat în arest la domiciliu, la Târgoviște, s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc cu zece etaje şi a murit, informează marți TVR.

Medicii aflați la fața locului au încercat să îl resusciteze, dar nu i-au mai putut salva viața.

Bărbatul de 42 de ani se afla în arest la domiciliu, fiind autorul unei tâlhării. Domiciliul luat în calcul de instanță era proprietatea concubinei bărbatului, care nu a mai fost de acord ca el să locuiască acolo. Speriat că va intra la pușcărie, bărbatul s-a urcat, în jurul orei 19.00, pe acoperișul blocului și a amenințat că se aruncă.

La fața locului au sosit forțe de ordine și un echipaj de ambulanță. Patru ore s-a negociat cu bărbatul care voia să se arunce de pe bloc, însă negocierile au eșuat și, la un moment dat, acesta a sarit in gol.

Bărbatul a căzut în afara pernelor de aer montate de pompieri la sol. Cadrele medicale au încercat să îl resusciteze, fără succes însă, bărbatul fiind declarat mort la scurt timp.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă