Un bărbat a murit, un altul este în stare gravă, după ce au fost atacați de un roi de albine

de Roxana Petre , 17 iulie 2017 - stire actualizata la ora 23:46, 17 iulie 2017
Un bărbat a murit, un altul este în stare gravă, după ce au fost atacați de un roi de albine

O bărbat a murit, iar un altul este în stare gravă, după ce, luni după-amiază, au fost atacați de un roi de albine, pe un câmp din apropierea localității ieșene Movileni, informează IPJ Iași, potrivit Agerpres.

Potrivit  reprezentantului IPJ Iași, Anca Vâjiac, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, se deplasa cu mama și fratele său, în vârstă de 49 de ani, cu căruța pe un câmp din apropierea localității Movileni, când au fost atacați de un roi de albine.

„La locul solicitării a fost trimis un echipaj medical, unde a fost găsit un bărbat în vârstă de 40 de ani decedat din cauza sutelor de plăgi suferite la nivelul corpului. Fratele acestuia, urmează să fie evaluat de doctori după ce se liniștesc albinele", a declarat Diana Cimpoeșu, coordonatorul SMURD Iași.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași au declarat că va fi demarată o anchetă.

„S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea exactă a cauzelor decesului. În funcție de rezultate vom lua măsurile care se impun", a mai spis reprezentanta IPJ.

Comentarii

  • apicultor

    18 iulie 2017 8:59

    ar fi un caz unic! Ori calul a lovit un stup si oamenii au insistat sa salveze calul, ori avem un caz particular de....albine africane! Daca victimele ar fi fugit la 50-100ml, nu cred ca se ajungea in situatia de fata. Veniti cu mai multe detalii, altfel alarmati populatia. In 30 de ani, nu am auzit de ATACUL roiurilor!

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design