10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUn autocar cu muncitori a luat foc la Arad. De la ce...

Un autocar cu muncitori a luat foc la Arad. De la ce spun pompierii că a izbucnit incendiul

Un autocar care transporta 12 muncitori a luat foc în mers, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe o stradă din Arad.

Pasagerii au reuşit să coboare, astfel că nicio persoană nu a fost rănită. Incendiul a izbucnit la un autobuz care transporta 12 muncitori, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona industrială a oraşului Arad.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat sâmbătă pentru Mediafax că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit, în partea din faţă a autobuzului.

“Incendiul a izbucnit la un autobuz aflat în mers, în care se aflau 12 persoane, în zona industrială. Autobuzul a ars în totalitate, însă nu au fost înregistrate victime, pentru că muncitorii s-au autoevacuat”, a afirmat George Pleşca.

Cinci pompieri au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Incendiul a fost stins în aproximativ 45 de minute.

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...
Ultima oră
Pe aceeași temă