6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPoliţiştii din Cluj fac cercetări privind sesizările UDMR. Alegătorii au fost îndemnaţi,...

Poliţiştii din Cluj fac cercetări privind sesizările UDMR. Alegătorii au fost îndemnaţi, prin SMS, să voteze cu PRU: Putem lăsa ungurii în afara Parlamentului. Ieşiţi la vot

UPDATE 19.00: Poliţiştii clujeni au demarat cercetări în urma unei sesizări depuse de către UDMR la Biroul Electoral Judeţean, aceştia reclamând că mai mulţi alegători au primit SMS-uri prin care erau îndemnaţi să voteze formaţiunea şi “să scoată ungurii din Parlament”, precizează News.ro.

“Am primit de la BEJ Cluj o sesizare. Poliţiştii clujeni au început verificări în cazul acestei sesizări depuse de o formaţiune politică referitoare la continuarea campaniei electorale de către altă formaţiune în ziua votului. La finalul verificărilor se vor comunica rezultatele acestora”, a explicat reprezentantul IPJ Cluj.

 


UDMR declară că alegătorii săi au primit un SMS cu îndemnul la vot “Putem lăsa ungurii în afara Parlamentului”, ceea ce reprezintă dovada unei “mobilizări” pentru excluderea formaţiunii din Legislativ, şi anunţă că a depus o plângere la BEJ Cluj, informează News.ro.

Potrivit oficialilor UDMR, SMS-ul ar promova un mesaj “antimaghiar”, prin care se încearcă excluderea formaţiunii din Parlament.

“E o zi mare. Putem lăsa ungurii în afara Parlamentului. Ieşiţi la vot. Să facem din centenarul Marii Uniri 1918-2018 o nouă victorie românească. Trăiască România”.

Citeşte şi: Alegeri parlamentare 2016. Ziua în care românii își decid soarta. Peste 37,39 la sută, prezența la vot în țară. 92.500 de români au votat în străinătate. Rezultatele parțiale ale sondajelor EXIT POLL indică evoluții neașteptate

România liberă îți prezintă filmul zilei în care românii își decid soarta, la răscruce de drumuri. Informații despre alegerile parlamentare, despre vot și rezultatele sondajelor exit poll precum și rezultate alegeri parlamentare 2016.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă