3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialTurcescu susţine că Șerban Nicolae a inițiat un proiect prin care în...

Turcescu susţine că Șerban Nicolae a inițiat un proiect prin care în insula Belina urma să fie creat un paradis fiscal

Deputatul PMP Robert Turcescu a declarat că potrivit unui proiect legislativ inițiat de senatorul PSD Șerban Nicolae, în zone precum insula Belina s-ar fi putut construi și cazinouri, potrivit Agerpres.

"PMP vă prezintă astăzi un document care arată negru pe alb cum lucrează grupul infracțional organizat în jurul domnului Dragnea pentru propășirea clanului Dragnea și are legătură cu subiectul zilelor din urmă — insula Belina. Acest grup infracțional organizat a inițiat în luna mai a acestui an un proiect sub semnătura domnului Șerban Nicolae prin care trecerea din domeniul public a insulei Belina în proprietatea TelDrum urma să mai aibă un pas.

În această zonă, urma potrivit acestui proiect de lege, urma să fie creat un paradis fiscal. Prin această lege inițiată în regim de urgență de senatorul Șerban Nicolae se ducea practic mai departe acest plan al clanului Dragnea pentru stabilirea unor zone cu regim fiscal aparte, era probabil și cazul acestei zone Belina.

E o minciună ce spune acest grup din jurul domnului Dragnea că astfel de situații se întâmplă, s-au întâmplat de sute de ori în ultimii ani. Cazul Belina nu e un caz oarecare, aici vorbim despre o zonă în care nu vorbim despre terenuri oarecare, vorbim despre o suprafață care era cu un regim special aparținând zonei protejate a Dunării", a afirmat Turcescu, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că proiectul lui Șerban Nicolae ar urma să fie aprobat tacit la data de 31 octombrie, iar prin acesta se instituia un regim fiscal special pentru zone precum insula Belina.

"Deja se puteau organiza activități economice, de turism, agrement, alimentație publică, dar și de jocuri de noroc, deci am fi putut vedea în insula Belina a domnului Dragnea chiar cazinouri.

Noi, cei de la PMP, atragem atenția inclusiv celor din majoritatea parlamentară că ar fi bine să caște bine ochii atunci când se dau pe mâna inițiativelor din grupul infracțional organizat alcătuit de domnul Dragnea și acoliții lui. Grupul Dragnea trebuie oprit, acest om a devenit un pericol public pentru România și el nu este singur.

Fie din prostie, fie din neștiință de carte pare-se că sunt mulți care se lasă vrăjiți de felul în care Liviu Dragnea știe să prezinte în acest moment fel și fel de inițiative legislative care par că sunt disparate sau sunt ale câte unui parlamentar PSD, dar în realitate există un punct convergent", a susținut Turcescu.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă