Trei poliţişti din Timiş, răniţi într-un accident rutier

Trei poliţişti de la postul din localitatea timişeană Ghilad au fost răniţi, miercuri, după ce şoferul autoutilitarei în care se aflau a pierdut controlul volanulu, iar maşina a ajuns pe contrasens şi s-a ciocnit cu o altă ...

Share

Rl online 0 comentarii

26.03.2014 - 14:09

Trei poliţişti de la postul din localitatea timişeană Ghilad au fost răniţi, miercuri, după ce şoferul autoutilitarei în care se aflau a pierdut controlul volanulu, iar maşina a ajuns pe contrasens şi s-a ciocnit cu o altă maşină care circula regulamentar.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat că accidentul rutier s-a produs pe DN 59, care face legătura între Timişoara de Moraviţa, informează Mediafax.

"Cei trei colegi ai noştri se deplasau spre Timişoara, pe DN 59, iar la kilometrul 20 şoferul maşinii de Poliţie, un coleg al nostru, a pierdut controlul volanului. Maşina a intrat pe contrasens, de unde venea regulamentar un alt autovehicul, iar atunci a avut loc loc impactul. În urma accidentului, cei trei poliţişti au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean din Timişoara. Şoferul maşinii care circula regulamentar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale", a spus Bocancea.

Potrivit acestuia, cele două maşini implicate în accident au fost avariate, în urma impactului ajungând în afara carosabilului.

Cei trei agenţi sunt de la postul de Poliţie din comuna Ghilad şi mergeau la Timişoara la o şedinţă.

Poliţiştii aflaţi la faţa locului pentru cercetări spun că la un moment dat şoferul din faţa maşinii în care se aflau cei trei agenţi a frânat brusc, moment în care poliţistul a pierdut controlul volanului, autoturismul ajungând pe contrasens.

Citește totul despre:

Comentarii

Loading...
loading...