14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialTrei persoane rănite în urma unui accident pe un drum județean din...

Trei persoane rănite în urma unui accident pe un drum județean din Arad

Trei persoane au fost rănite, vineri dimineaţa, în urma impactului dintre o maşină şi un microbuz pe un drum judeţean din Arad. Accidentul a avut loc pe DJ 682, în apropiere de municipiul Arad, pe fondul unei ceţi dense.

Conform martorilor, şoferul microbuzului a trecut brusc pe a doua bandă de mers în aceeaşi direcţie pentru că avea o maşină oprită în faţă pe prima bandă, moment în care a lovit un autoturism.

“Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că şoferul unui microbuz, în timp ce conducea dinspre localitatea Zădăreni spre Arad, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe banda a doua a aceluiaşi sens de mers”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe câmp, unde a ajuns şi autoturismul în care se aflau o femeie şi un bărbat.

Doi pasageri din microbuz şi cei doi ocupanţi ai autoturismului au fost răniţi. Doar trei dintre aceştia au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru că al patrulea a refuzat, primind îngrijiri la locul accidentului. Conform personalului medical de pe ambulanţele care au preluat pacienţii, aceştia nu au răni care să le pună în pericol viaţa.

Cele mai citite

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....
Ultima oră
Pe aceeași temă